Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Arktisk seminar hovedbilde
torsdag 
12:00
Naturhistorisk museum

Arktisk seminar

Hva skjer med klimaet i Arktis? Møt noen av forskerne som kan mest om Arktis og forstå mer om hva som skjer i et av områdene i verden der klimaendringene merkes mest.

Klimaendringene oppleves spesielt sterkt i Arktis. Der skjer temperaturøkningen tre ganger raskere enn det globale gjennomsnittet. Det fører til mindre havis som igjen får konsekvenser for det arktiske samfunnet og dyr som er avhengige av isen.

Vi har samlet noen av de som vet mest om klimaendringene i Arktis og inviterer til Arktisk seminar i Klimahuset. Bli med digitalt, og spør gjerne forskerne underveis om det du lurer på.

Seminaret egner seg godt for skoleklasser som vil lære mer om klima og klimaendringer i Arktis.

Arrangementet strømmes direkte fra denne lenken.

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag.

Eventbilde: Kuratoromvisning: Din pust, din stemme
søndag
13:00

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme

Bli med sosialantropolog og kurator Michelle A. Tisdel inn i utstillingen «Din pust, din stemme», og få et unikt innblikk i antirasistisk arbeid i Norge tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.