Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron

Han har solgt ut Reykjaviks nasjonalteater, Þjóðleikhúsið, i månedsvis, laget superpopulære TV-show, mikset humor og klassisk musikk med Icelandic National Symphony og delt scene med store internasjonale navn som Ari Shaffir, Bill Burr og Ed Byrne. Det stopper ikke der: han er den første islandske komikeren som har fått sitt eget show på Netflix: Pardon My Icelandic.

Nå kommer Ari Eldjárn, Islands aller morsomste mann, endelig til oss med publikumssuksessen Eagle Fire Iron!

Alle småbarnsforeldre vil nok nikke gjenkjennende når han snakker om hvordan hans lille datter styrer familien som en tyrannisk middelalderkonge. Når han snakker om islandske mindreverdighetskomplekser og følelsen av å bli overskygget av større nordiske naboland, kan de aller fleste nordmenn kjenne seg godt igjen. Og han fortsetter sin tour-de-force av en nordisk humor-sprint: vittige raljeringer over Islands fotballseier over England, Nordisk krim-noir, taktisk stemming i Eurovision, Islands vanskelige nasjonalsang eller at vi nordmenn høres ut som at vi tar sats og letter fra hoppkanten hver gang vi avslutter en setning.

Vi kan fortsette i samme stil, men de fleste har nok skjønt det nå: denne karen kan dette med å få oss til å gapskratte. Den ivrige amatørfotballspilleren serverer humoristiske lissepasninger, cornere, gjennombruddsløp og setter den i krøsset helt til slutt, når showet når sitt klimaks og latteren hamrer på takbjelkene.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.