Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Ari Eldjárn – Eagle Fire Iron

Han har solgt ut Reykjaviks nasjonalteater, Þjóðleikhúsið, i månedsvis, laget superpopulære TV-show, mikset humor og klassisk musikk med Icelandic National Symphony og delt scene med store internasjonale navn som Ari Shaffir, Bill Burr og Ed Byrne. Det stopper ikke der: han er den første islandske komikeren som har fått sitt eget show på Netflix: Pardon My Icelandic.

Nå kommer Ari Eldjárn, Islands aller morsomste mann, endelig til oss med publikumssuksessen Eagle Fire Iron!

Alle småbarnsforeldre vil nok nikke gjenkjennende når han snakker om hvordan hans lille datter styrer familien som en tyrannisk middelalderkonge. Når han snakker om islandske mindreverdighetskomplekser og følelsen av å bli overskygget av større nordiske naboland, kan de aller fleste nordmenn kjenne seg godt igjen. Og han fortsetter sin tour-de-force av en nordisk humor-sprint: vittige raljeringer over Islands fotballseier over England, Nordisk krim-noir, taktisk stemming i Eurovision, Islands vanskelige nasjonalsang eller at vi nordmenn høres ut som at vi tar sats og letter fra hoppkanten hver gang vi avslutter en setning.

Vi kan fortsette i samme stil, men de fleste har nok skjønt det nå: denne karen kan dette med å få oss til å gapskratte. Den ivrige amatørfotballspilleren serverer humoristiske lissepasninger, cornere, gjennombruddsløp og setter den i krøsset helt til slutt, når showet når sitt klimaks og latteren hamrer på takbjelkene.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Vinterland 2023
søndag
12:00

Jul i Vinterland 2023

Her kan du oppleve en hel handlegate av flotte utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker og mye mer.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser.