Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Arctic Monkeys hovedbilde
søndag 
19:30
Oslo Spektrum

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys, ledet av Alex Turner, annonserer et nytt album og en kommende Europaturné som inkluderer en opptreden på Oslo Spektrum søndag 30. april 2023. Fans vil få muligheten til å oppleve bandet live mens de spiller låter fra deres kommende album “The Car”, som slippes 21. oktober 2023. Inhaler vil også være med som spesielle gjester på turneen.

Arctic Monkeys brøt igjennom i 2005 med sin unike indierock lyd og har siden blitt en av Storbritannias mest kjente band. Albumet “Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” ble en umiddelbar suksess og inneholdt kjente hits som “I Bet You Look Good on the Dancefloor” og “When the Sun Goes Down”. De har fortsatt å toppe hitlistene og vinne flere priser siden den gang.

Med singlene “Body Paint” og “There’d Better Be A Mirrorball” som allerede har blitt sluppet, kan fansen se frem til å høre hva bandet har i vente med deres kommende album “The Car”. Dette er en konsert som ikke bør gå glipp av, og den presenteres av Luger. Så hvis du vil oppleve Arctic Monkeys live i Oslo Spektrum den 30. april 2023, bør du bestille billetter nå før de er utsolgt!

Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Oslo Brassfestival
fredag
00:00

Oslo Brassfestival

Festivalen samler brassband fra hele Norge til en konkurranse hvor konsertopplevelsen står i sentrum.

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.