Søk i Aktiv i Oslo

Arctic Monkeys hovedbilde
søndag 
19:30
Oslo Spektrum

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys, ledet av Alex Turner, annonserer et nytt album og en kommende Europaturné som inkluderer en opptreden på Oslo Spektrum søndag 30. april 2023. Fans vil få muligheten til å oppleve bandet live mens de spiller låter fra deres kommende album “The Car”, som slippes 21. oktober 2023. Inhaler vil også være med som spesielle gjester på turneen.

Arctic Monkeys brøt igjennom i 2005 med sin unike indierock lyd og har siden blitt en av Storbritannias mest kjente band. Albumet “Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” ble en umiddelbar suksess og inneholdt kjente hits som “I Bet You Look Good on the Dancefloor” og “When the Sun Goes Down”. De har fortsatt å toppe hitlistene og vinne flere priser siden den gang.

Med singlene “Body Paint” og “There’d Better Be A Mirrorball” som allerede har blitt sluppet, kan fansen se frem til å høre hva bandet har i vente med deres kommende album “The Car”. Dette er en konsert som ikke bør gå glipp av, og den presenteres av Luger. Så hvis du vil oppleve Arctic Monkeys live i Oslo Spektrum den 30. april 2023, bør du bestille billetter nå før de er utsolgt!

Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!