Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Arabiske filmdager hovedbilde
torsdag 
13:00
Vika kino (Oslo Kino)

Arabiske filmdager

Årets festivalprogram: En feiring av mangfoldet i arabiske filmer og historier!

Med 24 unike titler som ikke vil bli vist på kino i Norge senere i år, gir festivalen deg en sjelden mulighet til å oppleve en bred samling av arabiske filmer på Vika kino, Nasjonalmuseet, Deichman Bjørvika og Juret i Oslo.

Programmet består av alt fra rørende og vakkert til morsomme og hjertevarmende fortellinger som vil treffe alle publikum. Arrangementene er også spennende og interessante, med internasjonale gjester som vil være til stede for å diskutere og dele sin kunnskap om de arabiske filmene og historiene.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve det beste fra arabiske filmer og historier på storskjerm! Arabiske filmdager er en årlig feiring av mangfoldet og kreativiteten i den arabiske filmindustrien, og festivalen er stolte av å bringe deg en samling av de mest unike og minneverdige filmene fra regionen. Kom og bli en del av feiringen og opplev en verden av fantastiske historier som vil berøre og inspirere deg.

Se festivalprogrammet her.

Relaterte saker

Eventbilde: Star Wars: The Empire Strikes Back Live in Concert
lørdag
19:30

Star Wars: The Empire Strikes Back Live in Concert

Opplev filmsuksessen Star Wars: The Empire Strikes Back – Live In Concert i sin helhet på et stort lerret samtidig som Stockholm Concert Orchestra spiller den mektige originalmusikken av John Williams.

Eventbilde: God natt, Oslo
onsdag
00:00

God natt, Oslo

Litteraturfestival som avvikles på sensommeren og tar pulsen på aktuell samfunnstematikk og trender i litteraturens verden.