Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpning av Heddadagene 2022 hovedbilde
fredag 
21:00
Vega scene

Åpning av Heddadagene 2022

Heddadagene og Vega Scene ønsker velkommen til åpningsfest 10. juni!

Med Heddapriser i baren er vi alle vinnere denne kvelden, hvor vi skal feire teateret, oss selv og hverandre, og sparke i gang Heddadagene 2022!

Vega Snackbar er åpen, og Hitchhiker kommer med matbod. DJs Bendik, Fredrik og Erlend spiller opp til dans ut i de sene nattetimer.

Tid: fredag 10. juni kl. 21:00
Sted: Vega Scene, Hausmanns gate 28

Etter fredagens åpningsforestillinger, enten du har sett Sheherazade på Kloden Teater, Ødeland på Vega Scene, Karons Sandkasse på Det Norske Teatret, eller en av vertsteatrenes mange repertoarvisninger, er Vega Scene stedet å være når mørket faller på.

Relaterte saker

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.