Arrangementet er fullført.

Åpent hus ved Black Box teater hovedbilde
lørdag 
15:00
Black Box Teater

Åpent hus ved Black Box teater

Aktiviteter for barn, unge og voksne!

Endelig er det klart for sesongåpning ved Black Box teater! Dette markerer de ved å invitere alle velkommen innom for å delta på aktiviteter for både barn og voksne. Tradisjonen tro holder teateret åpent suppekjøkken fra kl. 16:30. Teamet ved teateret vil være til stede og slår gjerne av en prat om det kommende vårprogrammet.

For barn og voksne +6 år.
Gratis inngang
Alle aktiviteter er gratis, med unntak av billetter til forestillingen Every Body Electric

Se Facebook-arrangementet for mer informasjon.

Lørdag 25.01. 15:00-15:55 i foajéen

Velkommen til barneverkstedet Kriker og kroker, hvor vi sammen skal utforske tekstil og bevegelse med teamet bak forestillingen Bløtkokt. Hvordan komponerer vi ulike rom? Hva kan vi få til med få ressurser? Lekent og spontant skal vi sette opp vår egen forestilling! Verkstedet passer for barn i alderen 7-12 år.

Facebook-arrangement.

Lørdag 25.01. 16:00-16:40 på Lille Scene

Alle er velkomne til bevegelsesverkstedet Energetic Icons med teamet bak åpningsforestillingen Every Body Electric. Her skal vi kartlegge den individuelle kroppens utstråling i fellesskap med andre. Det er de personlige rytmene, bevegelsene og kroppslige egenskapene som skaper dansestiler som er helt unike. Hvilke muligheter åpner seg når det mekaniske – for eksempel rullestoler, proteser og krykker – blir sett på og iscenesatt som utvidelser av kroppen? Every Body Welcome!

Facebook-arrangement.

Lørdag 25.01. 17:30-18:30 i foajéen

Mot kvelden blir det diktopplesning og boksignering med den danske forfatteren Caspar Eric, som har seilt inn som den store dikter-komet i Danmark og Norge siden han debuterte i 2014. Ved å blande det personlige og det politiske i tekster som nuller ut gapet mellom popkultur og klassisk kunst, er Erics forfatterskap en tydelig stemme fra hans generasjon.

Facebook-arrangement.

Lørdag 25.01. 20:00

Vi feirer sesongåpningen ved fest, musikk og lett matservering! Her vil vi presentere vårprogrammet, og Boris Kopeinig fra Every Body Electric står for DJ-sett.

Facebook-arrangement.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerfilmskole for barn og unge
mandag
09:00

Sommerfilmskole for barn og unge

Gratis sommerfilmskole på Rommen Scene! Gjennom fem dager lærer du sammen med andre å jobbe med foto, lyd, lys og klipp for å fortelle din egen historie.

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!