Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpent hus i Stortinget hovedbilde
fredag 
16:00

Åpent hus i Stortinget

Større enn noen gang!

Fredag 12. mai inviterer Stortinget publikum til åpent hus kl. 16–20. Kom innenfor dørene, få innblikk i hvordan det politiske arbeidet foregår og opplev samtidig mange av Stortingets flotte rom.
Åpent hus har blitt en tradisjon, og i år byr Stortinget på et enda større arrangement enn tidligere. Besøkende kan vandre rundt i stortingsbygningen og blant annet oppleve stortingssalen, det flotte Eidsvollsgalleriet og utstillinger i historisk sal. I vandrehallen er de politiske partiene på plass. Her er representanter for partiene klare for å slå av en prat og fortelle om sin politikk. Stortingsrestauranten er åpen og serverer kaffe og kake.

  • Inngang fra Løvebakken
  • Alle besøkende må gjennom sikkerhetskontroll
  • Arrangementet er gratis

Har du spørsmål, se www.stortinget.no eller ta kontakt på telefon 23 31 31 80/e-post:befo@stortinget.no

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.