Arrangementet er fullført.

Åpent hus i Stortinget hovedbilde
fredag 
16:00

Åpent hus i Stortinget

Større enn noen gang!

Fredag 12. mai inviterer Stortinget publikum til åpent hus kl. 16–20. Kom innenfor dørene, få innblikk i hvordan det politiske arbeidet foregår og opplev samtidig mange av Stortingets flotte rom.
Åpent hus har blitt en tradisjon, og i år byr Stortinget på et enda større arrangement enn tidligere. Besøkende kan vandre rundt i stortingsbygningen og blant annet oppleve stortingssalen, det flotte Eidsvollsgalleriet og utstillinger i historisk sal. I vandrehallen er de politiske partiene på plass. Her er representanter for partiene klare for å slå av en prat og fortelle om sin politikk. Stortingsrestauranten er åpen og serverer kaffe og kake.

  • Inngang fra Løvebakken
  • Alle besøkende må gjennom sikkerhetskontroll
  • Arrangementet er gratis

Har du spørsmål, se www.stortinget.no eller ta kontakt på telefon 23 31 31 80/e-post:befo@stortinget.no

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.