Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpen mikrofon hovedbilde
fredag 
21:00
Litteraturhuset

Åpen mikrofon

I Litteraturhusets kjeller skrur de nok en gang på mikrofonen for dem som måtte ønske å lese novelleutdrag, prosadikt, dagboknotater, romanfragmenter eller kanskje sanglyrikk med eller uten gitar? Dette er stedet både for uetablerte skribenter på vei og for dem som har vært en stund på banen og vil teste noe nytt.

Kvelden ledes av Joakim Kjørsvik, som debuterte med Åpenbart ingen nabo i 2007. Nå er han aktuell med boka Folk jeg husker, en serie portretter av ulike mennesker som jegpersonen minnes: ekskjærester, venner, familie, lærere, medsoldater, kolleger eller helt tilfeldige personer som på en eller annen måte har tatt del i livet hans.

Maks tre minutter lesetid på hver og påmelding fra kl. 20.00.

Foto: Tove Sivertsen / Kolon Forlag

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Verdens miljødag – og Oslo er med
søndag
11:00

Verdens miljødag – og Oslo er med

For å feire verdens miljødag inviterer Oslo kommune til et gøyalt og lærerikt miljøarrangement på SALT for hele familien. En dag med aktiviteter, småprat om naturen, musikk og moro for store og små.