Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpen gård – Smaken av jul hovedbilde
søndag 
12:00
Geitmyra Matkultursenter

Åpen gård – Smaken av jul

ntso

19. november inviteter Geitmyra matkultursenter for barn til Åpen Gård – Smaken av jul. Julen er full av deilige smaker og lukter, og det vil vi by på.

Bli med oss og utforsk torskehoder, sammen tar vi en nærmere titt på hjernen, øynene og de mystiske ørestenene, otolittene. Visste du forresten at det er i hodet på torsken det beste kjøttet sitter? Det blir også friterte torsketunger, nam!

Vi skal ha pølseverksted og lage sennep, fordi vi vet at barn kan! Dessuten blir det også kydderverksted og halmpyntverksted, så her blir det travle timer for alle barn.

Mellom slagene kan dere slappe av med samiske juleeventyr og deilig byggrynsgrøt i lavvoen. Digg restematpizza i bakerovnen blir det også. Det blir kastet alt for mye mat i jula, og vi slår et slag for julerester på pizzaen og serverer hvit pizza med røykelaks og grønnkål.

Velkommen til både store og små!

Vi gleder oss til å se dere til en dag full av førjulsstemning på Geitmyra matkultursenter for barn!

Arrangementet er som alltid gratis.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Babyomvisning – Hver torsdag
torsdag
12:00

Babyomvisning – Hver torsdag

En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.