Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

#AlexIsrael hovedbilde
tirsdag 

#AlexIsrael

ntso

Den amerikanske samtidskunstneren Alex Israel (f. 1982, Los Angeles, USA) har de siste årene gjort seg svært bemerket på den internasjonale kunstscenen, både for sine malerier, skulpturer og ikke minst det beryktede talkshowet As It Lays.

Utstillingen #AlexIsrael tegner et portrett av Los Angeles som konfronterer representasjonen og klisjeene om byen og dens historie, som mikser hyllest og parodi, og som blander den internasjonale kunstverdenens koder med reklamens og Hollywoods myte- og drømmefabrikk – hvis innvirkning strekker seg langt utover LA.

Gjennom sin kretsing rundt emner som filmbransjen, kjendiskulturen og den amerikanske drømmen, både omfavnes, men samtidig avsløres på tvetydig vis, dens mekanismer.

Alex Israel blander bevisst og subtilt den mediedrevne LA-mytologiens bilder med de magiske effektene fra Hollywoods filmindustri.

Slik skaper han et nytt og fengende kunstnerisk språk som danner dialog mellom ham selv, byen og kunsthistorien.

Kuratorer: Gunnar B. Kvaran og Therese Möllenhoff

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk!