aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer enkelt her

Arrangementet er fullført.

Alan Walker til Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:30
Oslo Spektrum

Alan Walker til Oslo Spektrum

ALAN WALKER – AVIATION TOUR

Alan Walker er endelig klar for å innta Oslo Spektrum. Publikum vil ikke bare få servert en hitparade i særklasse, men også en opplevelse av de sjeldne når Alan Walker tar publikum med inn i Walker-universet.

Konserten i Oslo Spektrum er en del av «The Aviation Tour», Alan Walkers aller første arenaturné. Siden slippet av monsterhiten «Faded» i 2015 har Alan Walker toppet hitlister verden over, blitt strømmet over en milliard ganger på Spotify og turnert verden rundt.

Konserten i Oslo Spektrum er den første av totalt ni konserter som skal offentliggjøres i forbindelse med «The Aviation Tour». Den 21 år gamle Allen Walker har en egen evne til å engasjere fansen. Han har skapt et univers der han sammen med fansen ikke bare deler en felles fasinasjon for musikken, men også for et tydelig, forfriskende og mystisk kreativt univers. Dette universet tar Alan Walker med seg inn i Oslo spektrum. Den ferske Spellemann-vinneren har planlagt en helt spesiell kveld for sine norske fans når han gjør sin aller første konsert i hovedstaden.

Det blir garantert en kveld av de skjeldene når norsk-britiske Alan Waker besøker Oslo Spektrum med «The Aviation Tour» lørdag 9. november kl. 19.30.