Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Akerselva litteraturfestival: Ærbesfolka kjem hovedbilde
lørdag 
14:00

Akerselva litteraturfestival: Ærbesfolka kjem

Vi inviterer til leken familieforestilling med arbeidsfolka fra gamle dager, Heidrun Sølna Øverby og Aleksander Breiby Herseth.

«Har du hørt at dom skar ansette flere folk på fabrikken?» Året er 1885 og arbeiderne Solveig og Kerstaffer fra Nydalens Compagniet, Norges største fabrikk, kommer for å lete etter nye potensielle arbeidssøkere. Til og med barna kan få teste om de duger.

Lær om livet på fabrikken, øv på hvordan man hilser på direktøren, hør om hvorfor elva kunne være både grønn og rød, og bli med og syng arbeiderviser.

OBS: Spillested på Myraløkka

Arrangeres av Akerselva litteraturfestival

Foto: Kristin Aafløy Opdan

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: Kajakktur i Akerselva
søndag
13:30

Kajakktur i Akerselva

Et morsomt eventyr for hele familien eller vennegjengen. Ingen erfaring med kajakkpadling kreves; nybegynnervennlig kajakktur.