Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Afterwork på Spiseri SNØ hovedbilde
fredag 
17:00
SNØ

Afterwork på Spiseri SNØ

En afterwork-fest er en perfekt mulighet for deg til å tømme tankene på slutten av nok en hektisk arbeidsuke. 

På Spiseri SNØ møtes mange for god mat og drikke, men aller mest for sosialt påfyll etter en faglig uke. 

Hva kan du forvente? Deilig musikk fra en dyktig DJ og hyggelig «kom som du er»-stemning i Norges mest unike setting. Du har full utsikt over skibakken og isklatreveggen på SNØ, dog langt unna kuldegradene. Her er det varmt og godt og åpen peis som brenner på ekte ved. 

Dette er afterwork på sitt beste. Hit er du hjertelig velkommen enten du kommer fra kontoret iført mørk dress, i snekkerbuksa med sagflis i sømmene, fra hjemmekontoret eller fra barnehagejobben i joggedress (med granbardusk i håret).

Book bord ved å trykke her eller ring +47 953 00 202.

Kickstart helgen med afterwork

Arbeidsuken er over, helgen står for tur, og du fortjener å slappe av og ha det gøy. Det er tiden for riste av deg ukens harde arbeid, og unne deg selv litt hygge med venner og kolleger. 

Cocktails, sosialt liv, DJs & spill 

Hva er oppskriften på en suksessfull afterwork-fest? Det er enkelt; musikk, gode drinker og hyggelig selskap. Og selvfølgelig sørger for de for at våre shuffleboards klare for å bli spilt på. En innholdsrik fredagskveld garantert. DJen er på plass fra 17.00.

Får du vann i munnen av å tenke på to, tre glass med duggfrisk pils, forfriskende Mojito eller sprudlende rosé? Da burde du svinge innom fra 17-18-tiden for Happy Hour. Fordi – la oss være ærlige – Happy Hour gjør at det hele smaker ekstra godt. (Hvem elsker vel ikke en god deal?)

Når? Fredag 1. april fra 17.00

Vil du bli med og oppleve de gode vibbene, den herlige stemningen og musikk som napper i rockefoten? Marker fredag 1. april i kalenderen. 

Praktiske tips: Spiseri Snø ligger i gangavstand fra Lørenskog stasjon, og i 2. etg inne på SNØ.

Et komplett kveldsprogram

Afterwork på restauranten på SNØ har alt du trenger for en morsom, men avslappet ettermiddag. Blir du sulten og vil ha noe å tygge på etter å ha kost deg med noen av dine favorittdrinker, kan du raskt glede smaksløkene dine. Restauranten er et ypperlig sted for en liten matbit eller for å nyte et større måltid. De serverer et rikt utvalg av «pizza slik pizza skal være», saftig burger og annen digg mat enten du er småsulten eller skrubbsulten. 

Etter litt mat og drikke er som regel neste steg å pumpe litt konkurranseinnstinkt rundt deres shuffleboards — og satse på seier, heder og ære. 

Hjertelig velkommen til afterwork på Spiseri SNØ! 

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!