Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Afterwork på Spiseri SNØ hovedbilde
fredag 
17:00
SNØ

Afterwork på Spiseri SNØ

En afterwork-fest er en perfekt mulighet for deg til å tømme tankene på slutten av nok en hektisk arbeidsuke. 

På Spiseri SNØ møtes mange for god mat og drikke, men aller mest for sosialt påfyll etter en faglig uke. 

Hva kan du forvente? Deilig musikk fra en dyktig DJ og hyggelig «kom som du er»-stemning i Norges mest unike setting. Du har full utsikt over skibakken og isklatreveggen på SNØ, dog langt unna kuldegradene. Her er det varmt og godt og åpen peis som brenner på ekte ved. 

Dette er afterwork på sitt beste. Hit er du hjertelig velkommen enten du kommer fra kontoret iført mørk dress, i snekkerbuksa med sagflis i sømmene, fra hjemmekontoret eller fra barnehagejobben i joggedress (med granbardusk i håret).

Book bord ved å trykke her eller ring +47 953 00 202.

Kickstart helgen med afterwork

Arbeidsuken er over, helgen står for tur, og du fortjener å slappe av og ha det gøy. Det er tiden for riste av deg ukens harde arbeid, og unne deg selv litt hygge med venner og kolleger. 

Cocktails, sosialt liv, DJs & spill 

Hva er oppskriften på en suksessfull afterwork-fest? Det er enkelt; musikk, gode drinker og hyggelig selskap. Og selvfølgelig sørger for de for at våre shuffleboards klare for å bli spilt på. En innholdsrik fredagskveld garantert. DJen er på plass fra 17.00.

Får du vann i munnen av å tenke på to, tre glass med duggfrisk pils, forfriskende Mojito eller sprudlende rosé? Da burde du svinge innom fra 17-18-tiden for Happy Hour. Fordi – la oss være ærlige – Happy Hour gjør at det hele smaker ekstra godt. (Hvem elsker vel ikke en god deal?)

Når? Fredag 1. april fra 17.00

Vil du bli med og oppleve de gode vibbene, den herlige stemningen og musikk som napper i rockefoten? Marker fredag 1. april i kalenderen. 

Praktiske tips: Spiseri Snø ligger i gangavstand fra Lørenskog stasjon, og i 2. etg inne på SNØ.

Et komplett kveldsprogram

Afterwork på restauranten på SNØ har alt du trenger for en morsom, men avslappet ettermiddag. Blir du sulten og vil ha noe å tygge på etter å ha kost deg med noen av dine favorittdrinker, kan du raskt glede smaksløkene dine. Restauranten er et ypperlig sted for en liten matbit eller for å nyte et større måltid. De serverer et rikt utvalg av «pizza slik pizza skal være», saftig burger og annen digg mat enten du er småsulten eller skrubbsulten. 

Etter litt mat og drikke er som regel neste steg å pumpe litt konkurranseinnstinkt rundt deres shuffleboards — og satse på seier, heder og ære. 

Hjertelig velkommen til afterwork på Spiseri SNØ! 

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!

Eventbilde: nieu show
fredag
20:00

nieu show

Hver helg kommer en ny nieu-venn og samler forskjellige folk til en skrattemild idiotkveld med fokus på humor. Kan bli moro og en halv.