Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Afterwork med Skranglejazz + Hubbabubbaklubb + Frantzvaag hovedbilde
fredag 
16:00
Sentralen

Afterwork med Skranglejazz + Hubbabubbaklubb + Frantzvaag

Round 2!! After work med Skranglejazz på takterrassen på Sentralen fredag 5. august!

Da Frantzvaag festen ble utsatt får vi besøk av han denne fredagen i stedet. Han er aktuell med sitt debutalbum Solo Super og er en av drivkreftene bak platebutikken Baklengs. Vi får også storfint besøk av hubbabubbaklubb som gjør et DJ set for oss denne dagen. hubba og Snorkel Records slapp nylig remiksalbumet Drømmen Drømmerne Drømmer remixed der bl.a. storheter som Axel Boman, Bjørn Torske og Eddie C gir nytt liv til de gamle sviskene sluppet i 2018! Gutta gjør mye djsets om dagen i både inn og utland og har generelt god gli! Toppa lag der altså – lurt å sikre seg sin billett sporenstreks si!!

ID: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.