Arrangementet er fullført.
Denne kvelden snakker vi økologisk og biodynamisk vin og diskuterer om moderne sprøytemidler og kjemiske tilsetninger er veien å gå, eller om økologisk og biodynamisk fremstilte viner er fremtiden?
Vi inviterer relevante gjester og tar for oss ulike temaer fra vinens verden.
Vi snakker løst og fast om produksjon av vin og tar for oss kjente myter,halvsannheter og fun facts om vin.
Avgiften dekker følgende:
En hyggelig og vinøs kveld
Smakstallerken tilpasset kveldens tema
Foredragsholdere
Det er ingen vin inkludert denne kvelden, men det vil være mulighet til å kjøpe ulike viner på glass og flaske
Oppmøte: 17:45
Starte: 18:00 – 19:30
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: kroner 195,-
Antall: 12-30 personer
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.