Arrangementet er fullført.

90 minutter om økologisk og biodynamisk vin hovedbilde
fredag 
18:00

90 minutter om økologisk og biodynamisk vin

ntso

Velkommen til en uformell vinkveld i regi av Kulinarisk Akademi og Mathallens vinklubb.

Denne kvelden snakker vi økologisk og biodynamisk vin og diskuterer om moderne sprøytemidler og kjemiske tilsetninger er veien å gå, eller om økologisk og biodynamisk fremstilte viner er fremtiden?

Vi inviterer relevante gjester og tar for oss ulike temaer fra vinens verden.
Vi snakker løst og fast om produksjon av vin og tar for oss kjente myter,halvsannheter og fun facts om vin.

Avgiften dekker følgende:

En hyggelig og vinøs kveld
Smakstallerken tilpasset kveldens tema
Foredragsholdere
Det er ingen vin inkludert denne kvelden, men det vil være mulighet til å kjøpe ulike viner på glass og flaske

 

For påmelding trykk her >>

Oppmøte: 17:45
Starte: 18:00 – 19:30
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: kroner 195,-
Antall: 12-30 personer

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.