Arrangementet er fullført.

9.–10. nov: Steampunkhelg hovedbilde
lørdag 
11:00
Norsk Teknisk Museum

9.–10. nov: Steampunkhelg

VÅTPLATEVERKSTED og STEAMPUNK 9. – 10. november

Har du sett Labyrint X på TV? Da bør du komme på museet denne helgen for å se nærmere på steampunk-stilen. Kom og lag dine egne bilder med våtplateteknikk! Se også Martin Scorseses fabelaktige film, Hugo Cabret!

Synes du industrielle revolusjon er en spennende tid i historien, kan du nå være med på en «reise» tilbake til tiden da industrien vokste frem, med tannhjul i hverandre, dampmaskiner – og en rivende utvikling av teknologi. Steampunk-stilen henter elementer nettopp fra denne tiden, så hvis du har et passende antrekk, kan du gjerne kle deg i dette, denne helgen.

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!