Arrangementet er fullført.
ARRANGEMENTET ER AVLYST!
Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor, fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
På kjøkkenet tryller vi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer. Dere vil lære hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Oppmøte: Kl. 16:45
Start: Kl. 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Antall: 12 – 36 personer
Pris: Kr. 1 875,- per person inkl. drikke og middag
Varighet: 4 timer
«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.
Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.
FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!