Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon – Mathallen hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Mat og vin i kombinasjon – Mathallen

ARRANGEMENTET ER AVLYST!

Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor, fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

På kjøkkenet tryller vi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer. Dere vil lære hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Oppmøte: Kl. 16:45
Start: Kl. 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Antall: 12 – 36 personer
Pris: Kr. 1 875,- per person inkl. drikke og middag
Varighet: 4 timer

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Middag under kurset, nærmere bestemt 5 retter
  • Demonstrasjonskurs
  • To ulike viner til hver rett
  • Et hefte som omhandler maten og vinene
  • Foredragsholdere

Relaterte saker

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
tirsdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!