Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Nye – 20 november hovedbilde
lørdag 
16:00
Oslo Nye Teater

Oslo Nye – 20 november

Forestillingen er basert på dagboksnotatene, videomaterialet og manifestet som Sebastian etterlot seg. Den gir et unikt innblikk i verdenssynet og hverdagen til en desperat ung mann som befinner seg på utsiden av fellesskapet. Omfattende mobbing, ensomhet og endeløse døgn på det mørke nettet er en kombinasjon som får store konsekvenser.

20. november utfordrer vår empati og visker ut skillet mellom fiksjon og virkelighet. Et skille som for lengst har opphørt hos Sebastian, som ser på seg selv som både bøddel og offer, en helt og en loser, en soldat og en engel. Hans kamp for å overvinne sitt indre fragmenterte selvbilde og overbevise seg selv om at hans handling er berettiget, utspiller seg foran publikum.
Skoleskytingen ble utført av Sebastian, men kan vi fraskrive oss alt ansvar? Hva forteller handlingen hans oss om vårt samfunn, vårt skolesystem og vår evne til å se hverandre før det er for sent?

Relaterte saker

Eventbilde: Kvalifisert gjetning på Brød & Sirkus
torsdag
19:00

Kvalifisert gjetning på Brød & Sirkus

Du trenger ikke ha 100% håndfast kunnskap om noe som helst. Du må bare kunne resonnere, tippe eller være flink å ha flaks sånn at du kan plassere ting kronologisk.

Eventbilde: Musikkbingo – hver torsdag på HALLOi
torsdag
19:00

Musikkbingo – hver torsdag på HALLOi

Dette blir en kveld fyllt med latter, og eventet er gratis! 

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.