Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Spennende aktiviteter på Lambertseter bad i sommer hovedbilde
torsdag 
Lambertseter bad

Spennende aktiviteter på Lambertseter bad i sommer

 

  

Spennende aktiviteter på Lambertseter bad i sommer

Lambertseter Svømmeklubb har aktiviteter som passer ditt barn uansett nivå. AquaCamp er for de mer drevne barna mens intensiv svømmeopplæring passer nybegynnernivåene.

AquaCamp er sommerens kuleste aktivitetsuke i vann og på land og en super arena for å få seg nye venner. AquaCamp arrangeres i uke 31 og 33 på Lambertseter bad, i bassenget og i uteområdene rundt badet.

Her får barna tilbringe en hel uke sammen med svømmeinstruktører fra Lambertseter Svømmeklubb som står for et morsomt og lærerikt innhold. Det blir fokus på svømmeteknikk og vannaktiviteter samtidig som barna får bryne seg på mange morsomme uteaktiviteter med elementer fra yoga, ballspill, stasjonstrening og lek i naturen.

Forkunnskaper: Alle barn må være trygge på dypt vann og svømme minst 25 m. Må også være komfortable med å være under vann uten svømmebriller. Aldersgrense: 7 år.

Påmelding: Påmeldingen er nå åpen, velg uke nedenfor og meld på:

Uke 31: Meld på via denne lenken.

Uke 31 med OBOS-rabatt: Meld på via denne lenken.

Uke 33: Meld på via denne lenken.

Pris: kr 2600,–. 20 % søskenmoderasjon for barn nr. to.

*Obos-medlemmer får 50 % rabatt på fullpris ved fremvisning av OBOS-kort. (OBS! Gjelder kun uke 31, kortet er personlig (altså må barnet være medlem) og man får ikke søskenmoderasjon i kombinasjon med OBOS-rabatt.)

Spørsmål: besvares på kjersti@lsvk.no og 22 74 94 00.

Foreløpig timeplan:

 

Kl. 08.30-09.00 Innregistrering
Kl. 09.00-10.45 Vannaktivitet
Kl. 11.00-11.45 Lunsj
Kl. 11.45.13.15 Uteaktivitet
Kl. 13.15-15.00 Vannaktivitet
Kl. 15.00-15.30 Utregistrering

 

Intensivkurs i sommer (uke 25, 26, 32 og 33)

Dette tilbudet er for barn i alderen 5-11 år og går over fire kvelder i uken fra mandag til og med torsdag på Lambertseter bad. Dykking, flyting og crawlsvømming står øverst på agendaen. Gjennom gjentakende øvelser og lek får barna intensiv svømmeopplæring i små grupper på et nivå som er tilpasset hvert enkelt barn.

Dette er et supert tilbud for de barna som ønsker en mer effektiv og konsentrert svømmeopplæring. Intensivkursene gir et løft både for de barna som allerede går på svømmekurs og er en god begynnelse for de som har sitt aller første møte med bassenget.

Målet med kursene er at samtlige barn skal oppleve å ha progresjon og følelse av mestring uansett hvor flinke de er fra før. Det aller viktigste er å ha det gøy i vannet og bli kjent med svømming som idrett.

Kursene er svært populære og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Hvilket nivå? For å finne ut hvilket nivå du skal melde barnet på, kan du benytte deg av nivåvelger’n.

Påmelding: Når du vet hvilket kurs barnet ditt skal på kan du melde på via denne lenken lenken.

Spørsmål: besvares på anette@lsvk.no og 22 74 94 00.

Relaterte saker