Arrangementet er fullført.

51 show – 7 scener – 5 dager: Nå går Oslos nye teaterfestival av stabelen hovedbilde
lørdag 

51 show – 7 scener – 5 dager: Nå går Oslos nye teaterfestival av stabelen

Oslo Fringe er en nyoppstartet teaterfestival som har som mål å være en visningsarena for alle byens unge, engasjerte og skaperglade scenekunstnere.

Fra onsdag 25. august og ut 29. august fylles SALT art & music med over 50 ulike forestillinger innenfor sjangre som humor, impro, burlesque, drag, dans, fysisk teater, monologforestillinger og mye mer.

Se oversikt over fullt program her.

Avgangsforestillinger

En rekke avgangsforestillinger har blitt rammet av nedstenging og korona-avlysning. Under Oslo Fringe vil flere av disse endelig gå for publikum! Blant annet kan du se avgangsforestilinger fra NSKI Høyskole, Høyskolen Kristiania og Nord Universitet.

Les mer om avgangsforestillingene.

Foto: Marius Mandal

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»