Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Slalåm og snowboardkurs for barn i vinterferien hovedbilde
mandag 
12:00

Slalåm og snowboardkurs for barn i vinterferien

slalomkurs

Furuholmen Friluft gjentar fjorårets suksess! Nå kan de voksne jobbe i vinterferien, mens barna har det kjempegøy! Vi ønsker alle barn fra 6 – 14 år velkommen til herlige dager med slalåm hos oss i vinterferien med mange morsomme aktiviteter i bakken. Vi tilbyr to, tre eller fire-dagers kurs. Kurset starter uke 8. Dette blir gøy! Prisene er inklusiv dagskort!

Kursene blir holdt på Grefsenkollen/Trollvann og Oslo skisenter. .

Slalåm:

Vi møtes hver dag kl. 10:00 utenfor banneret vårt ved Trollvannstua til felles samling og lek først, før vi deler inn i grupper etter alder og ferdighet. Første økt i slalåm er fra kl. 10:00 – 12:30. Så er det felleslunsj. Etter lunsj starter andre økt  med slalåm ca kl. 13:30 – 16:00.
Nybegynner barn: Kurset er beregnet for barn som har har hatt slalåmski på bena, men er nybegynnere, men kan kjøre heis selv. Det er trening på plog, stoppe, svinge  og fartskontroll. Etter hvert som barna blir sikrere på ski blir det flere utfordringer. Vi lærer gjennom lek og barna skal bli glade i slalåm. Kan du ikke kjøre heis, meld deg på vårt startkurs.

Øvet barn: Kurset er beregnet for barn som kan ta heis, svinge, stoppe og kjøre i en gruppe med andre barn.  Her vil vi jobbe med teknikk gjennom øvelser og lek  så det blir enda morsommere å kjøre slalåm.

Viderekommen barn: For barn som kan svinge , stoppe , kjøre i en gruppe med andre barn. Her blir det mye kjøring med instruktør i skogsløype, porter, bratte bakker. Teknikk gjennom øvelser og lek så du får til den perfekte svingen.

Les mer om slalåmkurset her

Snowboard

Velkommen til vinterens vakreste eventyr på Grefsenkollen/Trollvann og Oslo skisenter. Vi inviterer barn og unge til flotte dager med snowboardkurs, felleskap og dyktige instruktører. Vi starter hver dag kl 10:00 utenfor Trollvannstua ved vårt banner. Etter litt felles oppvarming starter vi med det helt grunnleggende og alle lærer ting fra grunnen av. Vi forutsetter at du behersker heisen i Oslo skisenter. Vi tilbyr eget startkurs for de som ikke kjører heis.  Husk å spise frokost før du kommer! I 12-tiden har vi felles lunsj, men det er lov å ta med matpakke. Etter lunsj fortsetter vi ute i bakken med nye krefter og mer moro. Vi avslutter dagen kl 16.00.

Ta med:
Ekstra sokker (ull)
Ekstra ullundertøy
Matpakke eller bestill lunsj på påmeldingen.
Utstyr og hjelm
Nybegynnere må kunne kjøre heis.

Les mer om snowboardkurset her

 

Besøk Furuholmen Friluft på Facebook her.

Relaterte saker

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!

Eventbilde: Familiesøndag på SNØ
søndag
00:00

Familiesøndag på SNØ

Hver søndag er det familiesøndag som vil si at det er masse gøy aktiviteter for barna på SNØ!

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.