Arrangementet er fullført.

Oslo Vegetarfestival 2016 hovedbilde
lørdag 

Oslo Vegetarfestival 2016

vegetarfestival

 

Velkommen til Oslo Vegetarfestival 2016! Inviter med venner, familie og kollegaer til en helg full av det beste vegetarverdenen har å by på. Smak mat fra Norges beste vegetarkokker, lær å lage nye retter på kokkekurs og bli inspirert på spennende foredrag. Eller meld deg på speed-dating og treff andre fantastiske mennesker. I år utvider vi nok en gang, og tar i bruk store lokaler inne på nydelige Kulturkirken Jacob.

Tidspunkt: 11.00-18.00 begge dager
Sted: DogA og Kulturkirken Jacob, i Hausmannsgate 14-16.

Priser:
Voksen: 120 kroner for dagspass, 200 kroner for helgepass
Student/honnør: 100 kroner for dagspass, 150 kroner for helgepass (husk å ta med stundent/honnørbevis).

Kokkekurs og foredrag er inkludert i prisen. Billetter kjøpes i døra (vi tar kort).

Husk kontanter da ikke alle utstillere tar kort.

Se program og oversikt over utstillere på www.oslovegetarfestival.no

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.