Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Felix & Buzz på Betong i Oslo! hovedbilde
lørdag 
20:00

Felix & Buzz på Betong i Oslo!

promo_1

Felix & Buzz på Betong i Oslo!

Felix & Buzz spiller synthbasert elektropop, og både musikken og tekstene er inspirert av verdensrommet og månelanding. De ønsker å ta med seg den studioinnspilte musikken til scenen uten å ta i bruk tracks eller lignende, slik som er vanlig for sjangeren, men ved å spille alt selv. Bandet er oppkalt etter to historiske personer: Den amerikanske astronauten Buzz Aldrin som i 1969 spaserte på månen hakk i hæl etter Neil Armstrong, samt den østeriske fallskjermhopperen Felix Baumgartner som i 2012 gjennomførte verden høyeste fallskjermhopp. Felix & Buzz angriper med andre ord jordens atmosfære fra hver sin kant.

Bandet består av Mathias Langfeldt på vokal, tangenter elektronikk, Tobias Flottorp Heltzer på tangenter, vokal og elektronikk, Erlend Lehland på tangenter og elektronikk og Henrik Torvik Langerød på akustiske og elektriske trommer. 
Bandet møttes på videregående i Grimstad, og har spilt sammen i mange ulike band før de flyttet til Oslo og startet Felix & Buzz. 

Felix & Buzz har gitt ut singlene Looking Down og Let’s Og to the Moon, og jobber for tiden med debutalbumet som kommer ut i 2015. 

Se deres facebookside her >>

Fjuskepels er en up and coming DJ og produsent basert i Gamlebyen, med det norske DJ talentet Ash Valley som mentor. Bortsett fra et par gigs på Cafe D’or og noen heftige houseparties og raves er han relativt fersk, men digger du fet house med en blanding av ny og gammel disco, funk, garage og techno blir du ikke skuffa. “Så læng det e groovy” er mottoet til Fjuskepels, med inspirasjoner som Bjørn Torske, Super Flu og en forkjærlighet for den britiske dansemusikkscenen, er det bare å lade opp serotonin nivået ditt for en svett oppvarming! 

Se arrangementssiden på facebook her >>

CC: 50,- medlem / 70,- (+5kr avg)
Billetter forhåndkjøpes på Chateau Neuf
Dørene åpner 20:00

 

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
lørdag
10:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag
10:00

Sommermarked på Bærums Verk

En hyggelig dag for store og små, fylt med lokal kultur, deilig mat og morsomme aktiviteter.

Eventbilde: PINPIN inviterer til Bottomless brunch – hver lørdag!
lørdag
12:00

PINPIN inviterer til Bottomless brunch – hver lørdag!

Nyt så mye mat og drikke du vil mens husets DJ sørger for god stemning!