Arrangementet er fullført.
3 RETTERS FESTIVALMENY
** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar
FORRETT
FISK- OG SKALLDYRSUPPE
KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.
Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland
***
HOVEDRETT / MAIN COURSE
GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.
SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.
Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia
***
DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT
MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.
Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.