Arrangementet er fullført.
3 RETTERS FESTIVALMENY
** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar
FORRETT
FISK- OG SKALLDYRSUPPE
KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.
Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland
***
HOVEDRETT / MAIN COURSE
GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.
SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.
Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia
***
DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT
MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.
Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal
Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!
Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.
Oppdag din indre kunstner på Oslos nyeste og flotteste takterrasse! Vi har lagt til rette for en kveld fylt med maling, moro og et kunstverk som fortjener en plass på veggen. Flinke instruktører gjør maling både sosialt og enkelt, og hjelper deg så du garantert blir fornøyd – passer perfekt for alle.