Arrangementet er fullført.
3 RETTERS FESTIVALMENY
** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar
FORRETT
FISK- OG SKALLDYRSUPPE
KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.
Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland
***
HOVEDRETT / MAIN COURSE
GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.
SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.
Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia
***
DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT
MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.
Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.