Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub hovedbilde
fredag 
Jarmann Gastropub

3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub

3 RETTERS FESTIVALMENY

** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar

FORRETT

FISK- OG SKALLDYRSUPPE 

KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.

Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland

***

HOVEDRETT / MAIN COURSE

GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.

SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.

Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia

***

DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT

MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.

Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Live Tuesdays på Grønland Boulebar
tirsdag
19:00

Live Tuesdays på Grønland Boulebar

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie
torsdag
00:00

Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie

Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.