Arrangementet er fullført.
3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub

3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub
3 RETTERS FESTIVALMENY
** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar
FORRETT
FISK- OG SKALLDYRSUPPE
KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.
Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland
***
HOVEDRETT / MAIN COURSE
GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.
SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.
Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia
***
DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT
MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.
Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal