Arrangementet er fullført.

3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub hovedbilde
fredag 
Jarmann Gastropub

3 retters festivalmeny på Jarmann Gastropub

3 RETTERS FESTIVALMENY

** Gjelder kun under Oslo Vinfestival, helgen 1.-2. februar

FORRETT

FISK- OG SKALLDYRSUPPE 

KREMET FISK- OG SKALLDYRSUPPE MED LAKS, TORSK, REKER OG GRØNNSAKER. SERVERES MED BRØD OG AIOLI.

Vin: 1 glass Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling Rheingau, Tyskland

***

HOVEDRETT / MAIN COURSE

GRILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISONGRILLET HJORT MED PASTINAKKPURÉ, AROMASOPP, SYLTET SOPP OG TYTTEBÆR.

SERVERES MED RØDVINSJY OG GRILLET VILTPØLSE.

Vin: 1 glass Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo Barolo, Italia

***

DESSERT SJOKOLADEFONDANT / CHOCOLATEFONDANT

MED SALT KARAMELLSAUS, VANILJEIS OG NØTTEKRØNSJ.

Vin: 6cl Kopke, Late Bottle Vintage 2013 Portvin, Portugal

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.