Arrangementet er fullført.

2 Meter Unna – Heidi Ruud Ellingsen hovedbilde
mandag 
20:00

2 Meter Unna – Heidi Ruud Ellingsen

Møt Musikalartist Heidi Ruud Ellingsen i MTFs digitale intervjuserie «2 METER UNNA», hvor 8 norske musikalartister intervjues av regissør Johan Osuldsen om arbeid og karriere, samt gir oss en intim musikalsk opplevelse.
Intervjuet streames via Musikkteaterforum mandag 11. mai kl. 20.00.

Heidi er utdannet ved Bårdar Akademiet. Tidligere ansatt ved Det Norske Teatret. Gjestet diverse scener. Oppsetninger i utvalg: Lena i så som i himmelen(Oslo Nye Teater) hovedrollen Alex i Flashdance (Chateau Neuf), tittelrollen Mary Poppins (Folketeateret), tittelrollen Tonje Glimmerdal og Hodel i Spelemann på taket (Det Norske Teatret), Solveig i Peer Gynt (Gålå, 2014-15), tittelrollen Sol av Isfolket (Valdres).

TV: HBO-serien 100 Code, NRK-seriene Hjem og Drømmerollen, som førte til hovedrollen Kathy Selden i Singin` in the Rain på Oslo Nye Teater, hvor hun også har gjort Cosette i Les Misérables, Spring Awakening ogdebutforestillingen Spellemann på taket.

Relaterte saker

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.