Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

17. mai på Bygdøy Allé 3 hovedbilde
fredag 
11:00
Bygdøy Allé 3

17. mai på Bygdøy Allé 3

 

17. MAI PÅ FROGNERS NYE MØTEPLASS

Bygdøy Allé 3 klare for sin aller første 17. mai og ønsker deg hjertelig velkommen til en fantastisk feiring fra morgen til kveld.

Få med deg alt som skjer på vår alles nye terrasse! Allerede fra kl. 11.00 står vi klare til å ta deg imot, så her er det bare å få på seg finstasen og gjøre seg klar til en innholdsrik markering av nasjonaldagen.

Egen 17. mai-meny

Restauranten vil by på en egen meny med klassiske nordiske og internasjonale retter, og i loungeområdet er det mulig å reservere bord for de som kun skal nyte god drikke fra baren.

Her kan man velge mellom ulike pakker og bordsettinger som kan forhåndsbestilles. Ønsker du å reservere bord, send en mail til restaurant@ba3.no.

Reserver bord i restauranten

Vi forventer storinnrykk av stemningsglade gjester, og kan love deg mye innhold og en herlig atmosfære. Det blir DJ og underholdning gjennom hele dagen, og vi har ulike innslag  på terrassen, i hovedetasjen og i underetasjen.

Hele huset holder åpent fra morgen til kveld, og du er velkommen til å bli med på festen så lenge du måtte ønske.

Vi er klare til å gi deg en feiring utenom det vanlige – helt til sene kveldstimer.

Velkommen til god mat, hygge og en fantastisk stemning – vi gleder oss til å se deg!

Bli med på en magisk feiring på Bygdøy Allé 3

DAG – brunsj

KVELD – middag

NATT – feiring til ut i de sene nattetime

 

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Pastakurs – Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.