Arrangementet er fullført.
Pannestekt grønn asparges, Santa. Kristinaskinke, Parmasan, vinagrette og sitron- og hvitløkskruttonger.
Per porsjon.
8 stk grønne asparges
30 gr Santa Kristinaskinke i skiver
20 gr revet parmasan
2 ss Vinagrette
En liten neve krutonger
Maldonsalt
Nykværnet pepper
Olivenolje
Slik gjør du:
Vinagrette
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss dijon sennep
1 ss finhakket gresløk
3 ss hvitvinseddik
2 dl olivenolje
Salt, pepper, sitron, sukker
Slik gjør du:
Kruttonger
1 stk dagsgammel loff uten skorpe
2 fedd Hvitløk finhakket
1 dl solsikkeolje
Fin revet skall av 1 sitron, kun det hvite
2 ss finhakket bladpersille
3 ss finrevet parmasan
Slik gjør du:
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.