Arrangementet er fullført.
Pannestekt grønn asparges, Santa. Kristinaskinke, Parmasan, vinagrette og sitron- og hvitløkskruttonger.
Per porsjon.
8 stk grønne asparges
30 gr Santa Kristinaskinke i skiver
20 gr revet parmasan
2 ss Vinagrette
En liten neve krutonger
Maldonsalt
Nykværnet pepper
Olivenolje
Slik gjør du:
Vinagrette
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss dijon sennep
1 ss finhakket gresløk
3 ss hvitvinseddik
2 dl olivenolje
Salt, pepper, sitron, sukker
Slik gjør du:
Kruttonger
1 stk dagsgammel loff uten skorpe
2 fedd Hvitløk finhakket
1 dl solsikkeolje
Fin revet skall av 1 sitron, kun det hvite
2 ss finhakket bladpersille
3 ss finrevet parmasan
Slik gjør du:
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.