Arrangementet er fullført.

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne hovedbilde
lørdag 
17:00
Sentralen

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne

Velkommen til 17.mai-fest med Mikkel & reverockerne! En annerledes og rocka mai-konsert for de aller minste som strømmes fra Marmorsalen på Sentralen dagen før den store dagen.

Kjenner du Mikkel og reverockerne? De er noen ordentlige luringer. De knabber tekstene fra kjente 17. mai- og vårsanger som ”Kom mai du skjønne milde”, ”17. mai-sang for de minste”, og ”Fløy en liten blåfugl”. Så forandrer de ørlite på sangene og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at «Fløy en liten blåfugl» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. De snakker også om at de har bygd de norske lover. Men hvilke «låver» er det egentlig de snakker om? Noen mener til og med at de jukser med applausen, så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Konserten er gratis, men vipps gjerne et beløp for opplevelsen på nummer 602675

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Egal teater presenterer Ronja Røverdatter
søndag
13:00

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter Astrid Lindgren klassikeren som har fascinert mange generasjoner barn som er basert på Astrid Lindgrens siste bok.