Arrangementet er fullført.

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne hovedbilde
lørdag 
17:00
Sentralen

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne

Velkommen til 17.mai-fest med Mikkel & reverockerne! En annerledes og rocka mai-konsert for de aller minste som strømmes fra Marmorsalen på Sentralen dagen før den store dagen.

Kjenner du Mikkel og reverockerne? De er noen ordentlige luringer. De knabber tekstene fra kjente 17. mai- og vårsanger som ”Kom mai du skjønne milde”, ”17. mai-sang for de minste”, og ”Fløy en liten blåfugl”. Så forandrer de ørlite på sangene og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at «Fløy en liten blåfugl» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. De snakker også om at de har bygd de norske lover. Men hvilke «låver» er det egentlig de snakker om? Noen mener til og med at de jukser med applausen, så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Konserten er gratis, men vipps gjerne et beløp for opplevelsen på nummer 602675

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.