Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne hovedbilde
lørdag 
17:00
Sentralen

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne

Velkommen til 17.mai-fest med Mikkel & reverockerne! En annerledes og rocka mai-konsert for de aller minste som strømmes fra Marmorsalen på Sentralen dagen før den store dagen.

Kjenner du Mikkel og reverockerne? De er noen ordentlige luringer. De knabber tekstene fra kjente 17. mai- og vårsanger som ”Kom mai du skjønne milde”, ”17. mai-sang for de minste”, og ”Fløy en liten blåfugl”. Så forandrer de ørlite på sangene og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at «Fløy en liten blåfugl» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. De snakker også om at de har bygd de norske lover. Men hvilke “låver” er det egentlig de snakker om? Noen mener til og med at de jukser med applausen, så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Konserten er gratis, men vipps gjerne et beløp for opplevelsen på nummer 602675

Relaterte saker

Eventbilde: Disney On Ice
torsdag
14:30

Disney On Ice

Opplev og del magiske øyeblikk fra Disneys utrolige fortellinger og sanger. Dette fantastiske familieshowet på is gir alle en grunn til å drømme på Disney On Ice!

Eventbilde: Kveldsåpent Teknisk museum
torsdag
16:30

Kveldsåpent Teknisk museum

Grip torsdagsmuligheten – nyt Teknisk museum også på kveldstid!

Eventbilde: Rideskole våren 2023
fredag
00:00

Rideskole våren 2023

Vårsemesteret i Nordmarka Rideskole er i gang mandag 16. januar. Nå tar de inn nye elever, og har ledig plass for barn, ungdom og voksne.