Arrangementet er fullført.

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne hovedbilde
lørdag 
17:00
Sentralen

17. mai-fest med Mikkel og Reverockerne

Velkommen til 17.mai-fest med Mikkel & reverockerne! En annerledes og rocka mai-konsert for de aller minste som strømmes fra Marmorsalen på Sentralen dagen før den store dagen.

Kjenner du Mikkel og reverockerne? De er noen ordentlige luringer. De knabber tekstene fra kjente 17. mai- og vårsanger som ”Kom mai du skjønne milde”, ”17. mai-sang for de minste”, og ”Fløy en liten blåfugl”. Så forandrer de ørlite på sangene og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at «Fløy en liten blåfugl» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. De snakker også om at de har bygd de norske lover. Men hvilke «låver» er det egentlig de snakker om? Noen mener til og med at de jukser med applausen, så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Konserten er gratis, men vipps gjerne et beløp for opplevelsen på nummer 602675

Relaterte saker

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
søndag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Peter Pan og Kaptein Kroks kamp om klimafremtiden i Drømmeland. Bli med å se!

Eventbilde: Knerten og Lillebror
tirsdag
15:00

Knerten og Lillebror

Møt Lillebror og, Norges mest populære trepinne, Knerten i levende live og bli med på et eventyr fylt med spenning, dramatikk og humor.

Eventbilde: Sommerkonserter med Minimusikk
lørdag
14:00

Sommerkonserter med Minimusikk

Bli med på oppdagelsesferd i fuglenes fantastiske verden. Dere går på skattejakt etter spennende fugler og lager musikk inspirert av fuglesangen.