Søk i Aktiv i Oslo

1066 – Slaget ved Stamford bridge hovedbilde

1066 – Slaget ved Stamford bridge

Statsteatret spiller på Sekkefabrikken Kulturhus!

NORSKE KONGESAGAER BLIR ALDRI DET SAMME IGJEN
Vikingene møter nåtiden med et smell!
Dette er en tragikomedie om et av de verste slagene i norsk historie, der 5000 nordmenn mistet livet i forsøket på å erobre England.

En konge, Harald Hardråde, preget av tunge depresjoner. Hans sønn, Olav, som sliter med vektproblem og et alvorlig forhold til Gud. En skald, Tjodolv, som drømmer om å skrive en bestselger i en verden av analfabeter, og en landsforvist engelsk Jarl, Toste, som sliter sosialt og har et mulig rusproblem. Møt fire svette menn som med vekslende imponerende fysikk gir alt for Norge.

Velkommen til en drøy time fylt med drama, action, historie, humor, krim og kjærlighet.
ADVARSEL: Det vil bli brukt et meget eksplisitt språk, samt menn som kysser. Det vil også bli stekt vafler, hvilket kan medføre stekeos.

Med: Gard B. Eidsvold, Per Kjerstad, Kim Sørensen og Cato S. Storengen
Varighet:
ca. 1 time og 15 min

Relaterte saker

Eventbilde: Evig Ung – En musikalsk komedie
lørdag
19:30

Evig Ung – En musikalsk komedie

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid.

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
torsdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.