Vinterferie i Oslo og Akershus

Vinterferie i Oslo og Akershus 2018

Vinterferien 2018 er 19. – 23. februar. Vinterferien er for mange en av årets mest populære og aktive ferier.

Har du flere tips? Send ditt tips til redaksjonen@aktivioslo.no

Vinterferie for store og små

Du er nå på Aktiv I Oslo sin guide til vinterferie og her finner du mange forslag til vinteraktiviteter for store og små i vinterferien. Enten du vil reise bort eller finne på noe morsomt i Oslo eller Akershus i ferien så finner du noe for deg på denne siden.

Slalåm- og snowboardkurs for barn

Furuholmen Friluft arrangerer slalåm og snowboardkurs for barn hele vinterferien! De ønsker alle nsker alle barn fra 6 – 14 år velkommen til herlige dager med slalåm og snowboard i vinterferien med mange morsomme aktiviteter i bakken.

Les mer om kursene her >>

Vinterferieaktiviteter på Eidsvoll

Bli med på vinterferieaktiviteter i parken ved Eidsvollsbygningen: I et lite stykke Svalbard og i en egen «isbjørncamp» ligger en sovende «isbjørn». I typiske «Svalbardhus» med spennende aktiviteter kan barn og voksne du lære mer om isbjørnens fantastiske og sårbare rike.

Les mer her>>

Vinterferie i vinterbyen Oslo

Du burde ikke kjede deg i Oslo i vinterferien. Oslo har mange alpinbakker. Oslo Vinterpark har etter utbyggingen hele 14 nedfarter og 6 heiser. Det er også flotte bakker på Kirkerud og ikke lange veien til Hurdal Skisenter eller Norefjell.

Flere skibakker finner du her >>

Holmenkollbakken er en av Norges mest besøkte severdigheter og det er virkelig verdt å ta seg en tur opp i hopptårnet og besøke Skimuseet.

Oslo byr også på mer enn 2600 kilometer med preparerte langrennsløyper!
Les mer om Oslomarka og om skisport.

Når snømengden tillater, blir det også laget skiløyper i Oslo sentrum, blant annet i Frognerparken. Se bilder fra skiløyper i Frognerparken i januar 2010 >>

Vil du ake er Korketrekkeren to kilometer lang og det er kjelkeutleie på toppen av bakken. Det er ellers et utall av andre muligheter for deg som liker fart.

Mer om Korketrekkeren og andre akebakker >>

 Skøyter.

Vinterferien er en perfekt tid for å stå på skøyter! Rimelig og gøy for store og små!

Les mer om skøytebaner i Oslo her >>

Kultur i vinterferien

Ønsker du oversikt over andre begivenheter i Oslo og Akershus i vinterferien, kan du lese mer i vår Kulturkalender.

Se Kulturkalenderen her >>