Søk i Aktiv i Oslo

Vårlige aktiviteter - hva vil du gjøre denne våren?

Vårlige aktiviteter:

Aktiv I Oslo er full av sider med tips til vårlige ting å gjøre, For mange er leker og spill av mange slag knyttet til våren, vi nevner i fleng frisbee, fotball, basket, ja i det store og hele alle typer ballspill. Andre vårtegn er det når det yrer av liv på byens lekeplasser, og det er til og med er varmt å være der. Hvorfor ikke ta frem hoppetauet, eller hoppestrikken eller kanskje leke gammeldagse sangleker til ære for våren?

Møt våren ved sjøen
Når det er varmt nok i været begynner vi gjerne å lengte alvorlig til sjøen og seiling og båtliv. Oslofjorden er en perle og lokker blant annet med sine mange øyer.

Sykling på mange slags vis
Sykling blir stadig mer populært, særlig i skog og mark og gjerne i terrenget. Alpinanleggene stenger ikke lenger når snøen forsvinner. I bikeparker rundt i Norge er det full fart. Mange har sikkert hatt lyst til å prøve seg på sykler med motorkraft også. Sjekk vår oversikter over motorsykkelsport eller se hvor du kan ta MC-lappen og mopedlappen.

I det hele tatt er våren en fin tid for ta kjøretimer – her finner du kjøreskoler av alle typer.

Duft av vår
Et svært sikkert vårtegn for de fleste er lysten til å ta frem kull, votter, stekespader, lange gafler og tennvæske og sette igang med selve yndlingsaktiviteten grilling.

Nyfødte dyr og andre dyr
Om våren får dyrene og unger og på denne tiden kan det være utolig fint å besøke en bondegård. Enten på en besøksgård i Osloområdet eller reise på en liten bondegårdsferie litt lengre av gårde. Kanskje frister det med en ridetur, det fnnes mange rideskoler i Oslo og Akershus som tilbyr undervisning både for voksne og barn,

Små ting
Minigolf og selvfølgelig golf er fine våraktiviteter. Våren kan også være en fin tid til å holde på med modellfly, modellbiler og modellbåter. Eller hva med drager?

Fornøyelsesparker og lekeland
I det hele tatt er våren en leken tid. Lysten til lek og moro øker hos alle og lyset gjør oss fulle av energi. Hvorfor ikke ta dette på alvor å dra avsted til lekeland og fornøyelsesparker eller kanskje du lar det friste av et gammeldags tivoli? Kanskje finner du også et sirkus i nærheten.

Når jeg tenker på sirkus for jeg mange andre assosiasjoner også, hva med en telttur, en tur til et marked eller en dyrepark?

Nye ting hører med til våren.
Våren er tiden for alt som er nytt og derfor er det fristende å skaffe seg nye ting. Ofte er det nødvendig også. Du trenger nye solbriller, nye fjellstøvler, ny fiskestang og ikke minst nye klær.
Sjekk shopping i Oslo.