Søk i Aktiv i Oslo

Episode 6 av Uteliggerliv

Iduns dagbok

Uteliggerliv, dag 6: Underholdning

Det var så ubeskrivelig deilig å våkne i en seng i dag! Det var tomt på rommet da vi våkna, men vi la igjen en liten tegning til dem da vi dro. Det var litt koselig syns jeg. Vi har ikke egentlig brukt tegnesakene så mye. Jeg trodde Leif skulle få mer tid til å tegne, men det er i grunn relativt hektisk mesteparten av tiden. Alltid et sted vi skal.

Dagen fortsatte bra, og vi fant to pakker fiskesuppe på kiwi. Det var skikkelig godt! Vi gikk bort på eplehuset og loka der en stund, men det var mye kjedeligere enn man skulle tro. Det var ikke noe som hadde skjedd på facebook, ingen nye viktige mail. Noe jeg fant litt overraskende. Men vi ble ikke der så lenge i alle fall, bare til jeg hadde fått ladet telefonen litt.

Det begynte å pøsregne mens vi var på eplehuset, men det ble opplett litt utover, og vi fikk til og med sol etterhvert, og da ble det nesten litt for varmt for meg. Biblioteket var skikkelig deilig. Stillhet og ro. Også fikk Leif hørt litt på musikk og jeg fikk brukt macen der. Den var treig den.

Vi spise skikkelig god middag, fordi vi fant fire pakker med noe marinerte svinegreier som vi grilla, og det er et av de bedre måltidene vi har hatt vil jeg si. Det var skikkelig, skikkelig godt.

Vi har begynt å haike. Hittil har vi ikke kommet oss så langt, men i morgen håper vi på bedre lykke, vi hadde tenkt oss til Gøteborg! Jeg håper vi får det til. Det hadde vært skikkelig kult.

Uteliggerliv – hovedsiden >>

 

Motta oppdateringer om neste episode av Uteliggerliv på e-post

Din e-postadresse:


Abonnér på Aktiv I Oslo TV: