Søk i Aktiv i Oslo

Storskjerm Oslo - fotball-VM 2022 på storskjerm i Oslo

Fotball-VM 2022: Hvor kan du se fotball-VM på storskjerm i Oslo?

Fotball-VM på storskjerm i Oslo

Leter du etter et perfekt sted for å heie frem laget ditt med stil og storskjerm? Da har du kommet til rett sted. VM i Qatar 2022 er et stort høydepunkt for mange. November og desember er fullstappet med fotballkamper fra øverste nivå. Fra 20. november til 18. desember spilles mesterskapet i Qatar.

Tips: Grunnet stor pågang anbefaler vi å booke bord på forhånd. 

De fleste av stedene i oversikten tilbyr servering av både mat og drikke.

Barcode Street Food, The Scotsman,  Liv & Røre Triaden, Grønland Boulebar og Dr. Jekylls er noen av stedene som er klare til å gi deg festen sammen med fotballfrelste entusiaster. Fotballfesten finner du både på Kontraskjæret og Youngstorget, og på begge steder vises VM i Qatar på storskjerm. Mer informasjon finner du på deres hjemmeside.

Barcode Street Food

Barcode Street Food rigger opp med storskjermer rundt om i sine lokaler og gjør klar for Fotball VM. Det blir en måned smekkfull av kamper og masse moro. Det blir tett program med DJ’s, underholdning og fest både mellom og etter mange av kampene. De gleder seg til Fotball Festival!

Det er mulig å reservere bord online for inntil 10 personer. Bordene reserveres her. På bookingsiden finner du også en oversikt over de ulike drikkepakkene samt priser. Med bordreservasjon er det mulig å bestille en drikkepakke som hentes i baren ved ankomst. De fyller opp bordet med drop-in-gjester dersom bordet ikke er fullsatt ved kampstart. For bordreservasjoner for større grupper, vennligst send forespørsel til: info@barcode-streetfood.no.

The Scotsman

På legendariske The Scotsman som ligger midt i byen, kan du oppleve elektrisk stemning under fotball-VM 2022. De garanterer kampvisning på storskjerm med god lyd, tradisjonsrik pubmat og et spennende utvalg av fatøl, ale og whisky. Sikre deg plass på det beste stedet ved å booke her.

Liv & Røre Triaden

Liv & Røre Triaden viser fotball-VM på storskjerm. Lørenskogs største underholdningssenter kombinerer deilig streetfood, barer, spill og aktiviteter. Restauranten lager streetfood av lokalproduserte råvarer av høy kvalitet og barene tilbyr et særs godt utvalg av øl, deilige viner, friske cocktails og reale drinker – her er noe for enhver smak. Det blir legendarisk fotballstemning så sikre deg de beste plassene ved å booke bord nå!

Grønland Boulebar

Sikre deg de beste plassene på Grønland Boulebar! De har plass til 400 fotballentusiaster som ønsker å se fotball-VM på storskjerm med god lyd. De garanterer deg god plass, bedre stemning, og servering i ekte fotballstil. Book bord her for å sikre deg plass.

Dr. Jekylls

Dr. Jekyll’s Pub, midt i hjertet av Oslo sentrum, har blitt en velkjent whiskybar i Oslo fordi utvalget av whisky er byens beste med over 400 flasker av unike whiskyer, samt smakfulle cocktailer og et stort utvalg av forskjellige øl. Book bord til fotball-VM nå.

Listen over hvor du kan se fotball-VM 2022 i Oslo oppdateres fortløpende.