Søk i Aktiv i Oslo

Sommerskoler og sommerkurs i Oslo og Akershus

Sommerkurs og sommerskoler

 

**Side under oppdatering

Her finner du tilbydere av mange slags sommerskoler og sommerkurs i Oslo, Akershus og resten av Norge.

Se også oversikt over sommerleirer her

 

Maya Musikk & Kulturskole – sommerskole i Oslo

Norges største private musikk- og kulturskole har  sommerskole i juni, juli og august. På sommerskolen kan du velge mellom individuell undervisning eller intensive kurs i større grupper :

MAYA Musikk & Kulturskoles sommerskole 2017 har mange spennende tilbud for alle aldersgrupper. Sommeren er en fint tid å lære og spille et instrument eller utvikle seg innen et fagområde som man brenner for.

SANG OG INSTRUMENTUNDERVISNING

Eleven kan avtale individuelle timer en eller flere dager i uken, og gjøre fleksible avtaler ang. dager og tidspunkter for undervisningen som passer for eleven/læreren, minimum 6 ganger a 30, 40 eller 50 minutter pr gang i løpet av juni, juli og august.

Skolen har en stor lærerstab med erfarne pedagoger som tilbyr undervisning på alle nivåer i Piano- Keyboards- Gitar- El-gitar- El-bass- Mandolin- Ukuele – Sang- Fiolin- Saksofon- Klarinett – Fløyte – Slagverk – Afrikanske trommer- osv.

INTENSIVE KURS: uke 26, 27, 33 2017
Hvert Kurs varer 4 dager, mandag – torsdag, 3 timer og 30 minutter pr. dag.
Formiddag, ettermiddag og kveldskurs.

Se kursplan på vår nettside for kurs i:
•    MUSIKK: Gitarkurs, låtskriving, musikkteori, bandseminarer/Spill i Band
•    KUNST: Tegne og malekurs, Keramikk og skulptur
•    DANS: Hip hop, jazz, barnedans, ballett, selskapsdans
•    TEATER: Kurs for barn, ungdom, voksne

Se kursplan for sommerskolen på MAYA Musikk & Kulturskoles nettsider>>

Sommerskole på Nydalen Kunstskole

Gjennom 2 intense uker får du en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, lysatmosfærer, fargeblanding, farge som form og rom, fargeklanger, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet.

Kunstskolen holder til i grønne omgivelser, og man har tid til et svalende bad på badeplassen like ved når været er varmt.

Bruk sommeren til å lære deg å male!

Redningsselskapets Sommerskole

For andre gang braker løs for Redningsselskapets sommerskoler over hele Norge. Dette er en sommerskole for barn og unge mellom 9 og 13 år. Skolen er et aktivitetstilbud på dagtid der barna får opplevelser rettet mot sjø- og båtliv. Redningsselskapet lærer barna sjøvett gjennom lek, læring og opplevelser på og ved sjøen. De lærer å ro, seile og kjøre motorbåt.

Sommerskolene holdes fra uke 26 til uke 32, og prisen varierer mellom 1600 til 1845 kroner. Skolen foregår i en uke av gangen mellom kl 9-16 på ukedagene.

Mer informasjon om Redningsselskapetssommerskole finner du her >>

KUL:TUR Sommerleir

På KUL:TUR Sommerleir kan du drive med teater, lære å danse eller spille i band. I tillegg er det masse spennende aktiviteter som skattejakt, bading, kino og disco! Sommerleiren er for alle barn i 5. – 7. klasse. Bli med på en fantastisk ferieuke med morsomme opplevelser og venner for livet!

Datoer for 2017 er:
* Uke 1: 28. – 04. juli
* Uke 2: 09. – 15. august

For mer informasjon og påmeldig se her