aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Oslo sentrum om sommeren - Hva skjer i Oslo sentrum i sommer?

Sommer i Oslo sentrum

Oslo er en skikkelig sommerby, med sine parker, sine strender, øyer og skoger er det alltid noe å finne på. Oslo sentrum våkner til liv om sommeren, og det skjer ting hver eneste dag. Her finner du tips til hva du kan gjøre i sommer, med Oslo Sentrum som utgangspunkt.

 • Sommerteatret i Frognerparken: Min venn, romvesenet

  Teaterhøgskolens årlige sommerteater for barn i Frognerparken! Her er det alltid stas for barne å komme med foreldre og besteforeldre, tanter og onkler. Perfekt for alle over fire år!

  Les mer
 • Piknik i Parken

  15. juni - 17. juni 2018! Piknik i Parken 2018 blir en heidundranes fest med god stemning og den samme intime stemningen som alltid. Med håndplukkede artister fra øverste hylle blir ikke dette bedre!

  Les mer
 • Over Oslo 2018

  OverOslo er en intim festival med begrenset publikumskapasitet, men intimt skal ikke bety trangt. Her er ikke ambisjonen å være den største festivalen i landet, men de vil veldig gjerne være blant de best i forhold til publikumskomfort.

  Les mer
 • Stratos åpner dørene for Sommeråpent

  Hver sommer åpner Stratos dørene for publikum med det tradisjonelle Sommeråpent på Oslos tak. I år starter det tirsdag 26. juni, og varer helt til lørdag 18. august.

  Les mer
 • Båttur Oslo

  Sen påske = perfekt for båttur i Oslo! Nyt påskesola fra sjøsiden. Se mulighetene dine her.

  Les mer

 • Østbanehallen

  Østbanehallen - Oslos mest sentrale møteplass? Her finner du restauranter, kaffebar, butikker og hotell i en herlig atmosfære, der moderne design er blandet med ærverdig historikk.

  Les mer
 • Oslo S

  På Oslo S finner du det du trenger av spisesteder, shoppingmuligheter og utleieloakler for både små og store sammenkomster.

  Les mer
 • Cafe Amsterdam

  En ekte hollandsk pub med eget preg! Cafe Amsterdam har lokaler velegnet for større selskaper, forretningslunsjer, jubileer og mange andre aktiviteter!

  Les mer