aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Sommer i Norge - Aktiv I Oslo.no

Norsk sommer. Foto: Leif Harboe / Flickr

Sommer i Norge

Sommer i Norge er verdens beste sommer påstår vi. Her er Aktiv I Oslos guide til sommer-Norge. De lyse juninettene forvandler landet til et eventyr. Vi oppfordrer alle til å reise på ferie i Norge.

Egen side med sommerferietips

Aktiv I Oslo gir deg de beste tipsene når det gjelder sommer i Norge, både for sommerferien og andre sommerdager. Ferietips som er spesielt aktuelle når det gjelder sommerferie, finner du på en egen side med sommerferietips

[include filepath=»/inc/social-buttons.php»]

Festivalsommer

Alle festivalene er sommer-Norge er begivenheter som virkelig er med på sette sitt preg på landet når det er sommer i luften. Festivalene er av alle typer, det er eventyrfestivaler, fjellfestivaler, bærfestivaler og ikke minst musikkfestivaler med musikk av alle sjangre, fra rock til trubadurer, jazz,country og kammermusikk på festivalene i sommer-Norge.

Vi har laget en festivalkalender med oversikt over hvor og når.
Vi har også en alfabetisk oversikt over de fleste festivaler i Norge, med kontaktinformasjon. 

 

Festivalguide

Sommer-Norge

Aktiv sommerferie er i vinden som aldri før, mange bruker sommeren til å lære seg nye ting og til å skaffe seg uforglemmelige minner fra Norge. Mulighetene til å dyrke friluftsinteresser og til å få uforglemmelige kulturopplevelser i Norge er uendelige.

Her er linker til noen sider med med sommeraktiviteter

Aktiv I Oslo har også guider til potensielle sommerdestinasjoner

Byferie i sommer-Oslo

Vi har også en egen guide for deg som planlegger byferie I Oslo.