Søk i Aktiv i Oslo

Utflukter - utfluktsmål for dagsturer fra Oslo og Akershus

Bålstund ved Velmunden i Fjorda på Hadeland

Dagsturer fra Oslo og Akershus

1-2 timers kjøring fra Oslo sentrum…

Opplevelser nær deg – en utfluktsguide

Dette er utfluktssiden på Aktiv i Oslo. Utflukter og turer kan være så mangt, og det er mange attraksjonger som venter deg i kort avstand fra Oslo sentrum, Asker eller Lillestrøm.

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Spennende mål for turer og utflukter i fleng

Vi reiser gjerne verden rundt på jakt etter små og stor opplevleser severdigheter og attraksjoner. Opplevelsene vi har rett utenfor stuedøren glemmer vi imidlertid ikke så sjelden. Folk er slik mange steder. Parisere dra ikke opp i Eiffeltårnet og New Yorkere glemmer å gå over Brooklyn Bridge ved daggry. Dette er synd for det er mange fine opplevelser du kan ha der du bor. Med denne guiden til opplevelser og mål for utflukter i nærheten av Oslo og Akershus håper vi at vi kan gi dere tips og insprirasjon til å oppleve hvor spennende kortere turer i alle himmelretninger kan være.

Oppdagelsesferder

Min eksmann hadde en ide om at han ønsket å kjøre på alle veier, fra start til slutt, så vi kjørte mye rundt på småveier på turer uten andre mål enn å se hvor veien gikk. Dette er en fin måte å dra på oppdagelsesferd på, men ofte går en glipp av mye hvis en ikke har et mål for turen. Vi synes at dere burde dra på oppdagelsesferder hele tiden, og helst

til nye steder. Dere som bor i Lillestrøm bør reise til Asker og Bærum og omvendt. Nesodden er et flott sted som flere burde besøke, med båt eller bil, Oslofjorden har spennede øyer som Håøya og Langåra du kan besøke med båt. Båten kan du også ta til Drøbak en sommerdag.

1-2 timer fra Oslo sentrum med bil. båt tog eller buss
Aktiv I Oslo henvender seg til alle dere som bor i Oslo og Akershus. Vi ønsker ikke for å diskriminere innbyggerene i Akershus når vi tar utgangpunkt i en reisevei på 1-2 timer fra Oslo sentrum, det er av praktiske hensyn og for å ha muligheten til å dele inn attraksjonene og opplevelsene på en fornuftig måte.

Nord, sør, øst og vest

På denne siden har vi delt opplevelsene inn etter hvor de ligger geografisk og vi har også laget generelle beskrivelser av forskjellige områder det kan være fint å besøke.

Fra før av er mange av tilbudene presentert etter hvilken type opplevelse eller aktivitet du får tilbud om. Nedenfor velger du geografisk område og så går du videre derfra.

GOD TUR!
Vil du ikke reise så langt?
Du kan også dra på utflukt til severdigheter i Oslo.

Hos Oslo Guideservice kan du leie din egen autoriserte Oslo guide som tar deg med på de severdighetene du ønsker å se. Les mer >>

Utfluktsmål rundt Oslo og Akershus