aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Påskeferie i Oslo 2019 - Dette kan du gjøre i påskeferien!

Påskeferie i Oslo 2019

Bypåske i Oslo er absolutt ikke noen dårlig idé! Her kan du få en miks av vår, byliv og samtidig ha muligheten til en påsketur i marka!

I påsken får byen en helt egen stemning som er verdt en opplevelse. Du slipper å kjempe deg til en god plass på de populære restaurantene og byen fortsetter å være full av kulturopplevelser, mange åpne museer og gårder. Ikke trenger du å dra langt for en ordentlig påsketur i Nordmarka eller Østmarka! Så blir du i byen kan du få litt av alt!

På denne siden finner du en rekke tips om hva du kan finne på hvis du er i Oslo i påsken. Bypåske kan være turer i sol, besøk på museer, shopping når det ikke er helligdager, kinobesøk og mye mye mer. Det skjer faktisk mye spennende i Oslo i påsken.

Helligdager og merkedager, påsken 2019

Påsken 2019 er i uke 16. Mandag 15. april –søndag 21. april 2019

Palmesøndag 14. april 2019
Skjærtorsdag 18. april 2019
Langfredag 19 april 2019
Påskeaften 20. april 2019
Første påskedag 21. april 2019
Andre påskedag 22. april 2019

 

 • Påske

  Aktiv I Oslos guide til påsken er full av informasjon om alle typer påskefeiring for folk fra Oslo og Akershus, Her finner du tips om hytter på fjellet, fjellvett, oppskrifter på god påskemat og stoff om påsketradisjoner.

  Les mer
 • Gudstjenester

  Påsken er en aktiv tid i Den norske kirke og det holdes flere påskegudstjenester i påsken. Nedenfor finner du en oversikt over hvor du kan finne informasjon om gudstjenester i Oslos kirker i påsken.

  Les mer

 • Spennende mysteriespill i påsken

  Escape Hunt Oslo inviterer til å teste sine Escape rom i påsken med Familierabatt på 20% for 4+ spillere hver dag hele påsken!

  Les mer
 • Påskeverksted og rebusløp i Mathallen

  Bypåske er et morsomt, kreativt og sosialt konsept der barn møter barn og foreldre kan ta seg en pust i bakken på et av Mathallens spisesteder.

  Les mer
 • Påsken i Oslo Vinterpark

  Du trenger ikke dra til påskefjellet for å finne snø og storfjellfølelse. Det er flotte forhold i bakken og påskeaktivitetene er mange.

  Les mer
 • Den Store Badstudagen 2019

  20. april inviterer SALT, KOK Oslo og Sørenga Badstue- og Helårsbadeanstalt hele Oslo til Den Store Badstuedagen 2019!

  Les mer
 • Påskecamp hos Rush trampolinepark

  15. - 17 april inviterer Rush trampolinepark til trampolinecamp i parken! Det blir masse kule aktiviteter og leker, konkurranser, dodgeballkamper og trening med instruktør for å lære triks.

  Les mer
 • Påskferie på Son Spa

  Nyt starten på våren i vakre Son. Nå åpner Son Spa endelig opp i påsken! Hver dag blir det aktiviteter som er tilpasset familien – spaaktiviteter, bakekurs, fisking og selvfølgelig påskeeggjakt. Gjelder 13.-22. april. Barnetider i bassenget hver dag fra 9-14.

  Les mer
 • Påsken på Teknisk Museum

  Teknisk museum feirer månelandingen hele påsken. Har du en teddynautbamse som du kan sende til månen? I tillegg til alt du kan gjøre i den nye utstillingen, har de astronomishow, stjerner i planetariet og mye mer.

  Les mer
 • Påsken på Norsk Maritimt Museum

  Våren er i anmarsj og Norsk Maritimt Museum inviterer til spennende påskeaktiviteter for hele familien. Her kan du finne spennende aktiviteter med barn i påsken, enten dere vil se teater eller bygge båt eller være arkeolog for en liten stund!

  Les mer
 • Eggende dager i påskeferien

  Det blir Eggende dager på museet i påskeferien for hele familien. Naturhistorisk museum holder åpent 10-17 hver dag. Bli med på jakt etter gullegg i utstillingene, og vinn et av eggene proppet med overraskelser. Se egg i forskjellige størrelser, former, farger og mønstre fra ulike dyr. Hvilken fugl har det største, og hvilken har det minste?

  Les mer
 • Ski og alpinbakker

  Se denne oversikten og finn ut hvor dere skal leke dere i løypene.

  Les mer
 • Båttur Oslo

  Sen påske = perfekt for båttur i Oslo! Nyt påskesola fra sjøsiden. Se mulighetene dine her.

  Les mer
 • Uteservering Oslo

  Hvis været er slik vi ønsker oss at det skal være, kan bypåsken i Oslo ofte by på årets første virkelig hyggelige utepils. Hvis du leter etter et hyggelig sted med uteservering, kan du sjekke vår guide til uteservering i Oslo.

  Les mer
 • Besøksgårder Oslo

  En koselig og spennende aktivitet for store og små! Ta det som en liten formiddagsutflukt, eller en hel dag med piknik og kos!

  Les mer
 • Frognerparken

  Frognerparken er, med sine 467 mål, den klart største parken i Oslo indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger Frognerbadet og Frogner stadion.

  Les mer
 • Kriminell påske

  Påskekrim i Friluftsmuseet som hele familien kan være med å løse! Påsketradisjoner og aktiviteter hele uken.

  Les mer
 • Påskemysterier på Bygdøynes

  Bli med på tegneverksted og filmfremvisning på Kon-Tiki Museet, samt en søppelvandring ved fyrtårnet utenfor Norsk Maritimt Museum!

  Les mer
 • Påskaften på Vestkanttorvet

  Vestkanttorvet holder åpent påskeaften. Her blir det flotte boder med mye spennende. Det blir appelsiner, sjokolade, påskekyllinger og god påskestemning!

  Les mer
 • Mellom jungel og hav

  En førstereis lengter til sjøs. Å se verden, seile i stormer og oppleve kjærligheten, akkurat som i eventyrene, er er drøm. Og ikke minst å møte apen, den legendariske Sally Jones.

  Les mer
 • Påskeferiepop: Lydlaboratoriet

  Besøk Popsenteret i påskeferien og bli med til Lydlaboratoriet! Opplev hvordan musikk kan bli til – uten vanlige instrumenter.

  Les mer
 • BA53 holder åpent i påsken

  BA 53 holder åpent hele påsken bortsett fra søndag 21.04. BA 53 et innbydende restauranthus i historiske Bygdøy Allé på Frogner i Oslo. Her finner du restaurant, bar, uteservering og flotte Chambre Séparée.

  Les mer
 • Påskelunsj i sola

  Asia Aker Brygge gleder seg til sol og påske på uteserveringen. Her får du en digg påskelunsj med bobler inkludert.

  Les mer
 • Påskeferie i Oslo 2019

  Bypåske i Oslo er absolutt ikke noen dårlig idé! Her kan du få en miks av vår, byliv og samtidig ha muligheten til en påsketur i marka!

  Les mer
 • Ridekurs i påsken

  Har du lyst til å prøve bueskyting til hest i trygge omgivelser, med rolige hester og kompetente instruktører? 

Elveli Kjøre- og Rideklubb, i samarbeid med Oslo Bueskyttere, holder kurs i bueskyting til hest for alle nivåer.

  Les mer
 • Musikkbingo på Jarmann

  Onsdag 17 april inviterer Jarmann Gastropub til påskestemning og Sunnas Musikkbingo. Ta med vennegjengen og vinn premier! De ruller i gang med de gode klassikerne fra 60, 70, 80, og 90 tallet.

  Les mer

 • Mathallen Oslo

  Et flott og allsidig lokale i Mathallen, midt i det spennende Vulkan-området. Her har de både selskaps- og konferanselokale, samt mange spennende butikker.

  Les mer
 • Østbanehallen

  Østbanehallen - Oslos mest sentrale møteplass? Her finner du restauranter, kaffebar, butikker og hotell i en herlig atmosfære, der moderne design er blandet med ærverdig historikk.

  Les mer