Søk i Aktiv i Oslo

Oslos flyplasser - informasjon om Moss Lufthavn Rygge

Oslos flyplasser - Moss Lufthavn Rygge

Foto: Oriol Salvador / Flickr.com

Moss Lufthavn Rygge

Moss Lufthavn Rygge er den nyeste av Oslos tre nærmeste flyplasser. Her finner du avganger til London, Berlin, Roma, Madrid, København og mange andre byer rundt i hele Europa, i tillegg til innenlands avganger til Trondheim, Stavanger og Bergen.

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Transport til og fra Moss Lufthavn Rygge

Skal du reise til Moss Lufthavn Rygge fra Oslo har du flere muligheter. Du kan ta tog, buss eller kjøre selv.

Tog til Moss Lufthavn Rygge

For de som foretrekker å starte turen sin med en liten togreise så tilbyr NSB hyppige togreiser fra Oslo med overgang til buss fra Rygge togstasjon.

Pris- og ruteinformasjon finner du på NSBs nettsider >>

Buss til Moss Lufthavn Rygge

Om du ønsker å ta buss til til Moss Lufthavn Rygge fra Oslo så er Rygge-ekspressen det beste alternativet. Rygge-ekspressen kjører E6 fra Oslo bussterminal til Rygge via Ryen, Mortensrud Bussterminal og Korsegården.

Pris- og ruteinformasjon finner du på Rygge-ekspressens nettsider >>

Parkering på Moss Lufthavn Rygge:

For de som foretrekker å kjøre til flyplassen så kan Moss Lufthavn Rygge friste med både innendørs og utendørs parkering på både kort- og langtidsbasis. I tillegg til dette garanterer de alle reisende parkeringsplass, men det er anbefalt at en kommer i god tid da en kan bli henvist til alternative parkeringsplasser.

Pris- og parkeringsinformasjon finner du på Moss Lufthavn Rygges nettsider >>

Overnattingsmuligheter

Moss Lufthavn Rygge har desverre ingen flyplasshoteller, men det er likevel noen overnattingsmuligheter i distriktet. De nærmeste og mest praktiske alternativene som i kombinasjon med taxi, bil eller buss vil gi deg flest timer søvn i forkant av avgang er følgende:

Servicetilbud

På Moss Lufthavn Rygge er det mye forskjellig servicetilbud til reisende. Om du ikke har fått vekslet penger på forhånd kan benytte deg av minibanker til å ta ut utenlandsk valuta. Det er også handlemuligheter både før og etter innsjekking, og om du skal utenlands kan du benytte deg av de mange gode tax free-tilbudene.  I tillegg har du mye forskjellige spise- og drikkemuligheter der.

Pass og nødpass

Når du skal reise utenlands er det viktig at du har med pass, men om du har mistet eller blitt frastjålet passet ditt kan du få nødpass.

Les mer om nødpass >>

Oslos flyplasser