Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Fashion Week og Moteuka - guide til moteuka i Oslo

Oslo Fashion Week

Oslo Fashion Week og Moteuka – februar 2012

Oslo Fashion Week arrangeres denne gang fra 6.-12. februar 2012. Med elleve motevisninger på programmet får du med deg det hotteste av norsk mote denne våren.

Disse vant Nåløyet 2012

Magasinet Henne deler hvert år ut det som kalles Norges mest prestisjefylte motepris Nåløyet-prisen. Bergenserne Norwegian Rain vant prisen for beste mote. Duo Nina Amble Sandaas og Tina C. Skaar bak merket Cala & Jade vant prisen for beste tilbehør.

Program Oslo Fashion Week 2012Program for Moteuka og Oslo Fashion Week 2012

Det er flere motearrangementer som går av stabelen samtidig med Oslo Fashion Week.  I tillegg til motevisningene under Oslo Fashion Week, holdes Health & Beautymessen 2012 på Lillestrøm og Norsk Moteforums messeprodukt Moteuka står for spennende moteaktiviteter.

Program Moteuka og Oslo Fashion Week 2012 >>

Fester under Oslo Fashion Week 2012Fester under Moteuka og Oslo Fashion Week

Det arrangeres en knippe ekslusive fester for moteinteresserte i forbindelse med Moteuka og Oslo Fashion Week. Her finner du oversikt over de offisielle festene i tilknyttning til Moteuka og Oslo Fashion Week.

Fester på Moteuke og Oslo Fashion Week 2012 >>

Oslo Fashion Week- sjefen Pål VassbotnFashion Week-sjefen selv – Pål Vassbotn

Siden 2004 har Pål Vassbotn arrangert moteuke i Oslo. Som modellpappa er ikke Vassbotn så aktiv lenger, siden 2004 er det klærne og designerne som har fått mesteparten av oppmerksomheten hans.

Les intervju med På Vassbotn >>

 

Oslo Fashion Week Magazine

I forkant av Oslo Fashion Week lanseres Oslo Fashion Week Magazine. Magasinet er tilgjengelig i utvalgte forettninger og cafeer, men er også tilgjengelig på nett.