OCR løp Oslo - Aktiv I Oslo.no

OCR Løp Oslo

Obstacle Course Races (OCR), eller hinderløp som det heter på godt norsk blir mer og mer populært. Her tar med seg fra hinder til hinder og kjenner på mestringsfølelsen av å klare seg gjennom løypa.

Det dukker opp flere og flere hinderløp (OCR-løp) i Oslo og rundt om i landet. Her finner du en oversik over løp med akseptabel kjøritd fra Oslo.

Mange av løpene har en hovedgruppe der alle kan delta, deretter har de også eliteklasser, og også grupper for familier og barn. Dette er en kjempemorsom måte å motivere seg til trening, og å gjennomføre noe med andre. Enten det er kollegaer, venner eller familie.

 • Tough Viking 2019

  Tough Viking er Nordens største hinderløp og består av harde, våte og utfordrende kilometere med mengder av store hinder, designet av spesialister fra marinen. Hindrene er konstruert for å gi deltakerne maksimal utfordring og består blant annet av vann, Rope Climb, leire og monkeybar.

  Les mer
 • Toughest Oslo

  Toughest Oslo er en av de mest spektakulære hinderløpene i verden. 8 km i fantastiske omgivelser, med 40 hinder og det hele ender med en sprint opp Holmenkollen.

  Les mer
 • X-Run Oslo

  Arrangeres for 7. gang i Oslo og for tredje året er X Run tilbake til Grefsenkollen, som tilbyr unike muligheter for et skikkelig terrenghinderløp. Området ligger i Nordmarka/Lillomarka, har mange fantastiske muligheter som vil glede både små og store.

  Les mer
 • Navy Race OCR

  OCR (Hinderløp) i Horten august 2019! Dette blir en hindeløype på Karljohansvern som vil være ca 8 km lang og inneholde 30 morsomme og utfordrende hinder. Kun en drøy time fra Oslo.

  Les mer