Søk i Aktiv i Oslo

Julegavetips - Vi gir deg gode Julegavetips!

Julegavetips

Julegavetips – vi gir deg årets julegavetips

Julegaver er alltid moro både å gi og få, men det kan også være utfordrende å finne ut hva man skal gi. Aktiv I Oslo håper at vi med våre julegavetips kan bidra til inspirasjon og enda mer spennende gaver under treet.

Originale og spennende julegavetips
Barn er greie, de har ofte milelange ønskelister som de gladelig deler ut til alle som kan tenkes å ville gi dem en julegave. Voksne derimot er ikke like greie, ofte er det ingen svar å få når du er så snill at du spør: – Hva ønsker du deg til jul a`?

Tangokurs i julegave?

Hvor spennende er det ikke å gi et tangokurs i julegave? Hos Oslo Tango kan du kjøpe dette.

Les mer om Oslo Tango her >>

Steppekurs hos At Tickle Toes Steppdansskole

Gi bort et morsomt kurs i Steppdans i Trikkestallen på Torshov for ungdom/voksen (kr 2000). Passer for alle som liker rytme og dans. Kurset varer i 16 uker, med elevforestilling i mai. Se morsom video på YouTube >>

Ta kontakt for info og gavekort: steppdans@yahoo.no, eller se www.steppdans.no

Gavekort til Bjørg Gretes danseskole

Etter all julefeiringa er det godt å få rørt på seg. Begynn det nye året med å danse! Du trenger ingen forkunnskaper. Klarer du å skille mellom høyre og venstre fot, er du godt kvalifisert!

Bjørg Gretes danseskole har kursopplegg for alle nivåer.

Les mer på Danseforum.no >>

DNT-medlemskap til jul?

Den Norske Turistforening Oslo og omegn har julegavene til alle som liker turer og friluftsliv: gavemedlemskap, fellesturer til fjells, kart, turbøker, turutstyr og bekledning. Du er velkommen til en hyggelig julehandel i DNT-butikken i Storgata 3.

Meld deg inn og få DNT medlemspris på alt du handler >>

Julegaver fra Norsk Folkemuseum

De helt spesielle og flotte julegavene finner du i Museumsbutikken, som nå også har en egen juleavdeling. Alt fra bøker, tradisjonelle norske håndverksprodukter, julepynt og leker. Her finner du også vakre gjenstander i støpt tinn som er kopier av gamle originaler i museets samlinger: Fat, lysestaker, skjeer, sølvbegre, boller og drammeglass. Velkommen!

www.norskfolkemuseum.no

Vinkurs eller gourmetmiddag

Cru vin og kjøkken arrangerer flotte vinkurs i vinter som er en fin julegave. Eller et gavekort på en middag for noen som fortjener det. Temaene for vinkurs i vinter er Toscana (24. januar), Champagne (21. februar) og Burgund (13. mars). Kontakt Cru på mail for gavekort: post@cru.no

Les mer om Cru vin og kjøkken her >>

High School Musical – gi en opplevelse i julegave!

En musikal fullpakket med forrykende dansenummer og strålende sangprestasjoner, spilles på Chateau Neuf i Oslo 22.-25.mars 2012.

I High School Musical møter vi en gruppe tenåringer som alle har sine hemmelige håp og drømmer. Vennskap, kjærlighet og troen på seg selv er veien til drømmenes mål. 
Dette er en musikal som passer barn, unge og voksne!

Les mer om musikalen og kjøp billetter på Artmusikalskole.com >>

Her finner du julegaver og flere julegavetips

Trenger du inspirasjon til hva du skal gi? Eller vet du hva du skal ha, men ikke hvor du kan finne det? Her er en liten liste over steder hvor du kan finne nesten alle tenkelige og utenkelige julegavetips:

Flere julegavetips?

Se også vår hovedside om shopping i Oslo>>

Gavebutikker

Firmagaver

Finn dine julegaver og gode julegavetips på et julemarked>>

Gi bort hjemmelagde julegodterier i julegave>>

Lange tradisjoner

Det å gi hverandre gaver til jul har lange tradisjoner i Norge og i andre land. Les om tradisjonen med julegaver >>