Julefilmer på kino - den store juleguiden

Kinopremierer i Oslo – julen 2011

Hvilke julefilmer kan du se på kino i Oslo denne julen? Her er fimene med kinopremiere i desember 2011.

Julen og romjulen er en veldig populær, og veldig fin, tid til å gå på kino. Mange nye, spennende filmer premierer ofte i juletider, og disse filmene har du sjansen til å få med deg på kino denne julen.

[include filepath=»/inc/social-buttons.php»]


Blåfjell 2 - jakten på det magiske horn
18. november 2011
Oslo Kino

Blånisser og rødnisser inntar endelig kinoen igjen med "Blåfjell 2 - jakten på det magiske horn". Filmen har premiere 18. november. Vises i både 2D og 3D. Vises på Oslo Kino og SF Kino.

Blåfjell 2 - jakten på det magiske horn >>

Happy feet 2
02. desember 2011
Oslo Kino

I animasjonsfilmen og oppfølgeren til Oscar-vinneren "Happy Feet" fra 2006 returnerer vi til det storslåtte og vakre landskapet i Antarktis, med full 3D og norsk tale. Premiere 2. desember på Oslo Kino og SF Kino.

Happy feet 2 >>

Julenissens lærling
02. desember 2011

Julenissen begynner å se dårlig og vil trekke seg tilbake. Men først må han finne en etterfølger. Premiere 2. desember.

Julenissens lærling >>

Arthurs julegaverace
09. desember 2011

Julefilmen Arthurs julegaverace gir deg svaret på hvordan Julenissen klarer å levere alle presangene i løpet av én eneste natt. Filmen kommer i 3D og har premiere 9. desember.

Arthurs julegaverace >>

Dream House - thriller med Daniel Craig
09. desember 2011

Noen sier at alle hus har minner. For én mann er hjemmet et sted han ville drept for å glemme. Daniel Craig, Naomi Watts og Rachel Weisz spiller i thrilleren Dream House. Filmen har premiere 9. desember.

Dream House - thriller med Daniel Craig >>

New Year's Eve - stjernespekket romantisk komedie
09. desember 2011

Filmen New Year's Eve kan skilte med noen av de største Hollywoodnavnen. I filmen ser du blant annet Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Zac Efron, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Halle Berry, Sienna Miller.

New Year's Eve - stjernespekket romantisk komedie >>

Juleklassikeren "It's a wonderful life" på Cinemateket
- 12. desember 2030
Cinemateket - Filmens Hus

Den ultimate julefilmen kan du se på Cinemateket 15. desember. Ingen kunne som Frank Capra fortelle historien om det hederlige, vanlige mennesket, og aldri gjorde han det vel bedre enn i It’s a Wonderful Life.

Juleklassikeren "It's a wonderful life" på Cinemateket >>

The Girl With the Dragon Tattoo
21. desember 2011

The Girl with the Dragon Tattoo er den første av Columbia Pictures tre filmers bearbeidelse av Stieg Larssons boksuksess Millennium-trilogien. Filmen har premiere på Oslo Kino og SF Kino 21. desember.

The Girl With the Dragon Tattoo >>

Alvin og gjengen 3
25. desember 2011

Alvin, Simon, Theodor og Chipettene er tilbake og lever livets glade dager som bare de kan gjøre, dansende og syngende om bord på et cruiseskip i Karibien. Filmen har premiere 25. desember på Oslo Kino og SF Kino.

Alvin og gjengen 3 >>

Arriettas hemmelige verden
25. desember 2011

Denne japanske tegnefilmen er laget av skaperne bak Chihiro og heskene og Min nabo Totoro og kommer på kino både i dubbet og originalversjon. Filmen har premiere på Oslo Kino og SF Kino 25. desember.

Arriettas hemmelige verden >>

Hysteria - hysterisk og romantisk komedie
25. desember 2011

En hysterisk og romantisk komedie med gode vibrasjoner om oppfinnelsen av vibratoren i Victoriatiden. Den britiske filmen har premiere på Oslo Kino og SF Kino 25. desember.

Hysteria - hysterisk og romantisk komedie >>

Møte i Toscana - fransk romantisk film
25. desember 2011

Kritikerrost drama fra regissørlegenden Abbas Kiarostami med Juliette Binoche i hovedrollen. Møte i Toscana har premiere på Oslo Kino og SF Kino 25. desember.

Møte i Toscana - fransk romantisk film >>

Nader og Simin - Et brudd - iransk samtidsdrama
25. desember 2011

"Nader og Simin - Et brudd" beskrives som et intenst mellommenneskelig drama om små løgner som får store konsekvenser. Filmen vant Gullbjørnen på Berlin filmfestival og har premiere i Norge 25. desember.

Nader og Simin - Et brudd - iransk samtidsdrama >>

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
- 12. desember 2030

Robert Downey Jr. er tilbake som verdens mest berømte detektiv, Sherlock Holmes. Guy Richie står nok en gang for regien, og Jude Law er tilbake som hans formidable kollega, Dr. Watson. Premiere 25. desember.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows >>

Simon og Eiketrærne - svensk drama
25. desember 2011

Svensk drama som bygger på Marianne Fredrikssons mest bejublede og elskede roman av samme navn. Den er en internasjonal bestselger, og nå kommer filmen, den første filmatiseringen av bøkene hennes. Premiere 25. desember.

Simon og Eiketrærne - svensk drama >>

The Mill and the Cross - dramafilm om Pieter Bruege
25. desember 2011

Den polsk-svenske samproduksjonen baserer seg på Michael Francis Gibsons bok ved samme navn – en analyse av Pieter Bruegel (den eldre)sitt maleri Korsvandringen – Kristi gang til Golgata. Filmen har kinopremiere på Oslo Kino 25. desember.

The Mill and the Cross - dramafilm om Pieter Bruege >>