Høstferie - tips til ting du kan gjøre

Tips til høstferien i Oslo 2018

Høstferien i Oslo er alltid i uke 40. i 2018 er den fra 1. oktober - 5. oktober 2018.

Høstferien er elsket av de fleste som har høstferie selv, men litt mislikt av noen som må jobbe i steden. Før var det ikke noe som het høstferie, da var det Pottitferie eller Potetferie. Dette fordi det var mange som brukte denne tiden av året på å plukke poteter.

Høstferie er bra, men den må ha et innhold. Spesielt hvis vi foreldre arbeider kan det være vanskelig å vite hva man kan sende barna på. På denne siden finner du tips. Naturen er et stikkord, fjellet er et annet, kultur er et tredje. Høstferie kan være så mangt, uansett så tror vi at det er viktig med et avbrekk og en ferie midt i den ellers lange høsttiden.
– God høstferie

Se når de andre skoleferiene er >>

Flere tips til hva du kan gjøre i høstferien

 • Barn & Hund 2021

  Populær ukesleir for barn med hund som går både på sommer og høst for hundeinteresserte barn mellom 8-18 år på vakre Melnes Gård.

  Les mer
 • Oslo Klatresenter

  Oslo Klatresenter er et av de Norges største klatresenter, og rommer tre etasjer med buldring, to etasjer med tauklatring hvorav den høyeste veggen måler 17,5 meter, og et eget aktivitetsrom for barn.

  Les mer
 • Nobels Fredssenter

  Nobels Fredssenter forteller engasjerende historier om Alfred Nobel, fredsprisen og prisvinnere gjennom utstillinger, arrangementer og digitale opplevelser. Museet ligger sentralt plassert ved Rådhusplassen i Oslo.

  Les mer
 • Teknisk museum

  Teknisk museum inviterer til opplevelser og læring for hele familien. Lek og lær i Vitensenteret, se på Norges første biler og fly, finn ut mer om industrialiseringen av Norge, eller prøv en av de 100-prøv selv innstallasjonene.

  Les mer
 • Hadeland Glassverk

  Hadeland Glassverk er en av Norges mest besøkte turistdestinasjoner. Hele året har de sesongrelaterte aktiviteter for hele familien.

  Les mer
 • Risenga Svømmehall

  Badeanlegget inneholder blant annet 25 meters svømmebasseng, terapibasseng, sklier og bølgebasseng. Hallen er åpen for publikum, men kan også leies til trening og andre arrangement, for eksempel til barnebursdager.

  Les mer