aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Storskjerm Oslo - fotball-EM på storskjerm i Oslo

fotball lektern
Fotball-EM 2016 vises på storskjerm flere steder i Oslo.

Fotball-EM på storskjerm i Oslo

Ønsker du å oppleve litt av EM-stemningen sammen med andre fotballfrelste? Fotball-EM 2016 vises på storskjerm en rekke steder i Oslo, både utendørs og innendørs. Her finner du en oversikt over noen av de beste stedene å følge kampene på storskjerm.

Kontraskjæret (fotball-EM på storskjerm)
I den lille parken mellom Akershus festning og Rådhusplassen er det, som ved tidligere mesterskap, satt opp en fan-park med god plass, ølservering og enorm storskjerm. Hvis du vil komme så nærme EM-stemningen som mulig uten å være i Polen/Ukraina.

18.års grense
Se programmet for fotball-EM på Kontraskjæret >>


Lekter’n på Aker Brygge
(fotball-EM på storskjerm)
Ønsker du å nyte EM-kampene mellom duvende seilbåter og med frisk havbris? Lekter’n viser alle kampene under brua og seiltakene tar unna om det kjente norske sommerværet skulle komme med noen dråper. I tillegg bys det på småretter, pizza og selvfølgelig åpen bar.
Følg med på Facebook for fotball-EM på Lekter’n >>

Litteraturhuset (fotball-EM på storskjerm)

Hvorfor se på fotball hjemme når du kan se den sammen med venner på storskjerm på Litteraturhuset? Litteraturhuset viser hele EM-sluttspillet.

Finn programmet på deres nettsider >>


Fotballpuber over hele byen

Det er selvfølgelig mange, mange flere steder du kan følge fotball-EM på storskjerm i Oslo. På fotballpuber og sportsbarer over hele byen er det god stemning og god drikke under hele mesterskapet.
Se oversikt over fotballpuber og sportsbarer i Oslo >>