Søk i Aktiv i Oslo

Storskjerm Oslo - fotball-EM 2021 på storskjerm i Oslo

Fotball-EM 2021: Hvor se fotball-EM 2021 på storskjerm i Oslo?

Fotball-EM 2021 på storskjerm i Oslo

Har du renset kalenderen for fotball-EM 2021? Mesterskapets første avspark skjer klokken 21.00, fredag 11.juni. I en måned, frem til 11.juli, blir stuer, skjermer og samtaler fylt av fotball-EM 2021, og flere steder i Oslo viser kampene på storskjerm. 

Tips: Det blir høyt trykk, det anbefales derfor sterkt å booke bord på forhånd. 

Leter du etter et perfekt sted for å heie frem laget ditt med stil og storskjerm? Da har du kommet til rett sted.

Vesper Bar, Pokalen ved Mathallen, Pokalen Barcode, The Wild Rover (Oslos nyeste bartilskudd) Østbanehagen, Christiana Terrasse, Eilefs, Kulturhuset, Magneten og Dubliner har rigget til for god fotballstemning med likesinnende, fotballfrelste entusiaster. Kontraskjæret gjennomfører i god tradisjon sin fotballfest, hensyntatt de gitte restriksjoner i Oslo. Informasjon om Fotball-EM 2021 på Kontraskjæret finner du på deres hjemmesider >>.

Østbanehagen

Østbanehagen er bakgården til Opland Burger & Steak. Mer sentral beliggenhet, mellom Østbanehallen og Oslo S, skal du lete lenge etter. Dette er en sann perle kun et steinkast fra den berømte Tigeren. Som en bakgårds-oase midt i Oslos kompakte bykjerne, fylt med farger, lyslenker og romslig plass, er bakgården like hot og fresh som den er koselig. Ta bussen, t-banen, toget eller trikken til Oslo S og spaser kun 2 korte minutter. Her får du nyte både herlig atmosfære, fotball-EM 2021, pils, drinker og Jospergrillet biff eller burger, så saftig og uforglemmelig at du kommer tilbake for neste kamp. 

Østbanehagen Fotball-EM 2021

Vesper Bar

Vesper bar er en sjarmerende og uformell møteplass i Bjørvika. Her viser de kampene på storskjermer i sine åpningstider. På selve finaledagen, søndag 11.juli, holder de åpent lenger. Vespers «After-Work-Feeling» ønsker alle og enhver velkommen, enten du er kledd i dress, fotballdrakt eller fargerik hawaiiskjorte fra en dukkert på Sørenga. På Vesper er du også garantert god stemning, velkjent og godt omtalt mat og drikke, upåklagelig service, samt kampoppsett av høy kvalitet for fotball-EM 2021. Her får du, blant mye annet, alt fra baby calamari, til saftig spicy kebab og nydelig Vesper burger. Med andre ord: alt du trenger til et glass med noe godt i mens kampens spenning fyller lokalet.

Vesper Bar Fotball-EM 2021

Pokalen ved Mathallen

Med 10 skjermer inne og storskjermer ute har de nok av sitteplasser i all slags vær. Baren ute er åpen og Pokalen stiller med egen grillmeny, men det er selvfølgelig lov til å ta med seg det som frister fra Mathallens store og appetittvekkende tilbud. Enten du heller mot italienske smaker fra Via Italia, taco fra Breddos Taco (kåret til en av 2020s beste restauranter) eller forfriskende powershakes fra Refresh, er du er fri til å velge. Kanskje pizza fra Mathallens egne pizzeria, Pizzavino, japansk smaksrik “matpakke” fra Obento Box, Ungarske retter fra Bistro Budapest eller asiatisk streetfood fra Noodles? Hva med deilige dumplings og wontonwrappet, crispy småretter fra Hongs Bao Bao eller Asiatisk tapas fra Atelier Asian Tapas? På Mathallen er utvalget enormt, og fotballstemningen på Pokalen er helt unik. 

Pokalen Mathallen Fotball-EM 2021

Pokalen Barcode

Pokalen Barcode ligger sentralt til i Bjørvika, og er en trivelig nabolagspub med godt utvalg i baren, fine lokaler, shuffleboard og god plass. Her er det også tillatt med medbragt mat/takeaway fra spisestedene i nærområdet, som f.eks restauranter på Sørenga – eller levering fra Foodora eller lignende tjenester. Pokalen Barcode har en egen uteservering med storskjerm, slik at du kan se fotball og nyte sommerværet samtidig. Pokalen Barcode viser alle kampene gjennom hele fotball-EM. Det anbefales å booke bord på forhånd, men det er holdt av plasser til drop-in også.

Pokalen Barcode

Takterrassen på Christiania Restaurant

Plassert i frimurerlosjens gamle lokaler, et steinkast fra Stortinget, ligger denne skatten av en restaurant sentralt til. Nå, kun for gleden over Fotball-EM 2021, åpner de takterrassen og inviterer til fotballfest. Her blir alle kamper gjennom hele EM vist på storskjerm, fra og med fredag 11.06. Dørene åpner alltid en time før kampstart og baren holder åpent til siste skjenketid (foreløpig 22:00). Selve terrassen holder åpent til siste kamp er ferdig. Christiania har brukt den siste tiden på å utvikle en ny drikkemeny med flere spennende samarbeidspartnere, og ser med det frem til fullt kjør på takterrassen gjennom Fotball-EM. Hva gjelder maten møter du både crunchy, salt, søtt og spicy – alt etter hva du foretrekker. Etterklangen av matopplevelsen vil lyde noe som dette: “Gosh det var godt!”

Christiania Terrasse

Fotball-EM 2021 på Kulturhuset

Kulturhuset er verdig sitt navn, med grunntanken om å bringe folk sammen. Og hva er vel bedre enn det under fotballstemning, Fotball-EM 2021 og store skål? Fordelt over tre etasjer, i svært unike og store lokaler, med alt du kan tenke deg av utvalg og drikkevarer, er dette et perfekt og ypperlig sted for sosiale sammenkomster. Dette er Norges mest aktive og varierte kulturhus, og det har nå blitt enda større, enda bredere, fått flere rom, en nydelig bakgård, et kjøkken for å imøtekomme alle sine gjester og en ny adresse. Heldigvis bare noen få meter fra der de lå før. Nå Youngs gate 6.

Kulturhuset

The Wild Rover

The Wild Rover er hovedstadens nyeste bartilskudd og en av Norges største irske puber med 500 sitteplasser og 42 TV-skjermer. The Wild Rover ligger sentralt plassert i Karl Johans gate, og åpnet dørene fredag 11. juni – akkurat i tide til fotball-EM. Her finner du tre barer, 500 sitteplasser fordelt på to etasjer, EM-kamper på alle skjermer og en fristende meny med pubfavoritter som burgere, biff og fish & chips.

The Wild Rover

Eilefs

Eilefs, en nabolagspub kjent blant mer enn nabolaget, men hele Oslo. Eilefs har så mye sjel og sjarm at her vil du bare bli sittende. Med “kom som du er”-følelsen som fyller hver krik og krok av lokalet, er alle hjertelig velkommen til Eilefs, og det merkes. En inkluderende møteplass for lokale stamkunder, for de som svinger innom i ny og ne for en dose genuin tilhørighet, og for de som aldri har vært der, men som kjenner at “Eilefs, det burde jeg oppleve”. For ja, dette er et særegent sted alle burde ta turen til. Her finner du et sterkt fundament i god drikke, mat, musikk og klassisk pubstemning! Perfekt for fotball!

Eilefs

The Dubliner

Hæla i taket på The Dubliner! En mer autentisk irsk pub finner du ikke i Oslo. Derfor sier det seg selv – de er berømte for sin Irish Coffee. Er det øl som frister? Hva er vel da bedre enn irsk Guinnes fra fat? Her finner du godstemning på høyeste nivå og et variert spekter av sjarmerende og spennende personligheter. Du vet aldri hvem du møter på, men én ting er sikkert, du vil møte mange fotballfreste den neste måneden. Puben er koselig, det er kult, det er livlig, og som innledende, det er hæla i taket. For ikke å glemme den store menyen, og der Dubliner skiller seg ut atter en gang – maten er helt nydelig! Er du ute etter snacks? Nachos med ost, salsa, rømme & guacamole fortjener en stjerne for “beste nachosen i byen”.

Dubliner

Magneten Pub og Scene

Magneten Pub og Scene er Thorsovs kjente, kjære og lokale “bule”, med mange TV-skjermer som sørger for at ingen går glipp av et eneste spark under fotballkamper. Her er det normalt sett et hav av ulike liveforestillinger, med band og artister som fremfører egen musikk, tolkninger av andres musikk, og coverband som leverer en kraftpakke av slagere. Du er garantert store smil, ølglass som skåler og lokal trivselsfaktor under Fotball-EM 2021 på Magneten Pub og Scene.

Magneten

Listen over hvor du kan se fotball-EM 2021 i Oslo oppdateres fortløpende.