Søk i Aktiv i Oslo

Året rundt - Begivenheter og opplevelser året rundt!

Begivenheter og opplevelser året rundt i Oslo og Akershus

Her finner du informasjon om begivenheter, opplevelser og store anledninger året rundt i Oslo og Akershus.

4 aktive årstider

Det skjer ting året rundt i Oslo og Akershus. Både våren, sommeren, høsten og vinteren er spekket med begivenheter, og det kan være vanskelig å få oversikten. På denne siden finner du oversikt over dato- og årstidsspesifikke hendelser og begivenheter som festivaler, bursdager, flaggdager, høytider, ferier og mye, mye mer.

Les mer om årets måneder her >>

Planlegg ferie og merkedager

Lurer du på hva du skal gjøre i skoleferien? Har du kanskje lyst til å få med deg en festival eller tre? Trenger du tips til julebordsesongen, eller vil du finne på noe spesielt til podens bursdag? Kanskje det begynner å haste med å søke på utdanning til høsten? Og hva skjer egentlig på 17. mai? Her finner du det meste du trenger å vite, pluss litt til.

Store anledninger – kun én gang i livet!

Enkelte anledninger krever noe ekstra. Bryllup, dåp og konfirmasjon er noe de fleste av oss opplever kun én gang, selv om bryllup for enkelte er så fantastisk at de har det gang på gang… Slike store anledninger krever god planlegging, og her kan du finne tips og ideer for å gjøre dagen akkurat så spesiell som den bør være.

 

Årlige begivenheter

Året rundt

 

Konfirmasjon, bryllup og andre store anledninger

 

Vår & påske i Oslo

 

Sommeren i Oslo

 

Høst og skolestart

Vinter, snø og hvite Oslo