Søk i Aktiv i Oslo

Er du på jakt etter en firmatur i Oslo, til Oslo eller i nærheten av Oslo?

Hvem elsker vel ikke å komme seg ut av kontoret, reise litt og oppleve noe nytt? En bedrift kan alltids arrangere en glitrende firmafest, et julebord og en sommerfest, men om du er ute etter noe ekstraordinært til din firmatur i Oslo – har da du kommet til rett sted.

Å dra på tur med jobben bryter ikke bare opp den hverdagslige rutinen – det gir en sjelden mulighet til å bli bedre kjent med Oslos mange muligheter og å skape gode minner med kollegaene du ser hver eneste dag. Det er også forfriskende å ha noe nytt og felles å snakke om i lunsjpausen.

Mange ulike leverandører tilbyr alt fra fortryllende opplevelser, magiske båtturer til rå spenning i høyden – som setter i gang adrenalinpumpa. 

En firmatur i Oslo ila 24 timer eller kanskje en hel helg?

Hva passer best for deg og dine kolleger? For noen passer det kanskje bedre med en kort firmatur innenfor Oslos grenser. For andre kan en lengre tur med flere opplevelser passe bedre.

Det er også fantastiske muligheter til å kombinere forskjellige aktiviteter med deres kommende firmafest. F.eks. en runde (hysterisk morsom) boblefotball som går videre til en båttur i Oslofjorden og avsluttes med digg catering til en magisk fest i et av Oslos mange festlokaler.

Valget er ditt.

PS: Om du vil motta tilbud fra flere ulike, kanskje forskjellige pakkepriser fra en eller flere leverandører, men ikke har tid eller kapasitet til å kontakte alle selv, send oss en e-post til post@aktivioslo.no. Vi hjelper deg. Fortell oss litt om hvor mange dere er, hva du har i tankene og når du planlegger å arrangere deres firmatur i Oslo. Vi kontakter alle, samler tilbud og sender det til deg slik at du kan sammenlikne før du tar en avgjørelse.

Hva med firmaturer når fysisk oppmøte ikke er mulig?

Pandemien har satt en stopper for både fysiske kontorplasser, firmaturer, arrangementer og generelt sett sosialt samvær. Finnes det noen muligheter til å ta med kolleger på en digital reise eller opplevelse når restriksjonene ber dere om å holde dere hjemme? Ja.

Digital Teambuilding har eksplodert siden hjemmekontor ble en ny normal. Du kan lese mer om Digital Teambuilding her.