Tema: Vinsmaking

Artikler med temaet Vinsmaking

 • Bølgen & Moi Gimle

  Særegen restaurant i unike lokaler, atmosfære og med en fristende meny etter sesongens råvarer. Med lekne, kunstneriske oppdekninger og moderne kunst på veggene – er det rart den blir omtalt ut over landegrensene?

  Les mer: Bølgen & Moi Gimle

 • L’ardoise

  L’ardoise er en ekte fransk restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. Her hjelper de deg med å arrangere selskap etter ditt behov! Her kan du arrangere alt av små og mellomstore selskaper, og de kan holde events fra 10 til 60 personer.

  Les mer: L’ardoise

 • Couch

  Nyrenoverte Couch (tidligere Tea Lounge/ The Lounge) har åpnet, og deres flotte mezzanin er klar for å ta imot deg og ditt neste selskap og event. Her kan du sitte skjermet fra andre gjester.

  Les mer: Couch

 • Sala Privata – Olivia Østbanehallen

  På Olivia Østbanehallen finnes det et innglasset privat rom i det storslagne lokalet. Her kan du ha en mindre fest eller holde møter og konferanser for inntil 25 personer.

  Les mer: Sala Privata – Olivia Østbanehallen

 • Askeladdens Hus

  Et mer stemningsfullt og praktisk lokale skal man lete lenge etter! Askeladdens hus har kapasitet på opp til 86 personer i en eventyrlig atmosfære, og fantastisk utsikt over hele Nordmarka!

  Les mer: Askeladdens Hus

 • Nedre Løkka Cocktailbar

  Nedre Løkka er en cocktailbar med fantastisk atmosfære og stilige lokaler som passer perfekt dersom du skal arrangere bursdag, kick off med jobben eller lignende arrangementer. 2. etasje kan leies slik at man disponerer egen bar.

  Les mer: Nedre Løkka Cocktailbar

 • Kulinarisk Akademi

  Hos Kulinarisk Akademi kan du delta på spennende mat- og vinkurs med flere av landets beste kokker! De hjelper med større eventer som julebord, firmafester og teambuilding, men mulighetene er mange også for mindre grupper.

  Les mer: Kulinarisk Akademi