Tema: Vinkurs

Artikler med temaet Vinkurs

 • Bølgen & Moi Gimle

  Særegen restaurant i unike lokaler, atmosfære og med en fristende meny etter sesongens råvarer. Med lekne, kunstneriske oppdekninger og moderne kunst på veggene – er det rart den blir omtalt ut over landegrensene?

  Les mer: Bølgen & Moi Gimle

 • L’ardoise

  L’ardoise er en ekte fransk restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. Her hjelper de deg med å arrangere selskap etter ditt behov! Her kan du arrangere alt av små og mellomstore selskaper, og de kan holde events fra 10 til 60 personer.

  Les mer: L’ardoise

 • Kolonihagen Frogner

  På Kolonihagen Frogner kan du invitere til selskap og eventer i flotte lokaler. Her kan du også reservere et chambre separee for inntil 26 personer. De skreddersyr også vinpakker om ønskelig.

  Les mer: Kolonihagen Frogner

 • Couch

  Nyrenoverte Couch (tidligere Tea Lounge/ The Lounge) har åpnet, og deres flotte mezzanin er klar for å ta imot deg og ditt neste selskap og event. Her kan du sitte skjermet fra andre gjester.

  Les mer: Couch

 • Chair

  Midt i Thorvald Meyers gate – hjertet av trendy Grünerløkka finner du Chair – Oslo’s første Gin and Tonic Cocktail Bar. Du kan booke din egen avdeling, og det rustikke lokalet gir en lun og trivelig atmosfære. Perfekt for alle typer selskap!

  Les mer: Chair

 • Champagneria Bodega

  I et nydelig hjørne av Mathallen ligger Champagneria Bodega. Med store vindusflater som byr på utsikt over Akerselva. Perfekt for å ta en pause fra Mathall- shopping på dagtid, eller en middag med gode venner på kveldstid.

  Les mer: Champagneria Bodega

 • Sala Privata – Olivia Østbanehallen

  På Olivia Østbanehallen finnes det et innglasset privat rom i det storslagne lokalet. Her kan du ha en mindre fest eller holde møter og konferanser for inntil 25 personer.

  Les mer: Sala Privata – Olivia Østbanehallen

 • Askeladdens Hus

  Et mer stemningsfullt og praktisk lokale skal man lete lenge etter! Askeladdens hus har kapasitet på opp til 86 personer i en eventyrlig atmosfære, og fantastisk utsikt over hele Nordmarka!

  Les mer: Askeladdens Hus

 • Kulinarisk Akademi

  Hos Kulinarisk Akademi kan du delta på spennende mat- og vinkurs med flere av landets beste kokker! De hjelper med større eventer som julebord, firmafester og teambuilding, men mulighetene er mange også for mindre grupper.

  Les mer: Kulinarisk Akademi