Tema: Skoleball

Artikler med temaet Skoleball

 • Hotel Bristol

  Bristol er et sted hvor små og store anledninger har blitt feiret i 100 år. De har flotte selskapslokaler i alle størrelser og huser stadig alt fra mindre møter til store eventer.

  Les mer: Hotel Bristol

 • Teatro Terrasse

  Restauranten har sin egen personlighet i form av 70-talls glam Her finner du en uteservering med gode solforhold. Foruten et veldig spennende interiør bys det på pizza med gourmet-toppinger.

  Les mer: Teatro Terrasse

 • Sentralen

  Nøkkelordet for Sentralens saler og utleielokaler er fleksibilitet. Enten du skal arrangere en konferanse, bankett, bryllupsfest, teaterforestilling eller konsert så har de det du trenger i deres syv saler.

  Les mer: Sentralen

 • Bærum Kulturhus – Event og Konferanse

  Bærum Kulturhuset er åpent for utleie til alle typer arrangementer. Kulturhuset har med sine fem scener er bygget for alle typer kulturarrangementer, og har publikumskapasitet fra 30 til 530 personer.

  Les mer: Bærum Kulturhus – Event og Konferanse

 • DOGA

  På DOGA tilbys unike lokaler – der historie møter nåtid. De har alt fra små intime møterom til Norges råeste lokale – den store maskinhallen som var hjertet i den gamle transformatorstasjonen. Alt dette, midt i Oslo.

  Les mer: DOGA

 • Wallmans Oslo

  Wallmans Oslo tilbyr fantastiske lokaler som setter en fin ramme for et hvert selskap. Du kan også leie hele stedet slik at de kan skreddersy kveldens underholdning og innhold etter dine behov.

  Les mer: Wallmans Oslo

 • Ingeniørenes Hus Møtesenter

  Ingeniørens Hus Møtesenter er en flott funkisperle et steinkast fra Nationaltheatret. Her tilbyr de selskapslokaler for opptil 220 deltagere og arrangerer firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester og andre eventer.

  Les mer: Ingeniørenes Hus Møtesenter

 • Chateau Neuf – Arena og selskapslokaler

  Chateau Neuf tilbyr en rekke flerbrukslokaler til de aller fleste arrangementer. Huset er delt inn i fire etasjer og tilbyr både store lokaler perfekt for konferanser, medieproduksjoner og konserter, til mindre og mer intime rom som er ideelle for samlinger, foredrag og debatter.

  Les mer: Chateau Neuf – Arena og selskapslokaler

 • Restaurant Teatro

  «Oslos beste pizza?» skrev Aftenposten om den nye gourmetpizzarestauranten bare noen få måneder etter de hadde åpnet. Lokalene er flott utsmykket med ett lekent interiør som passer enhver anledning. Det er både restaurant og vinbar, samt et eget chambre separée.

  Les mer: Restaurant Teatro

 • Roofgarden

  RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt.

  Les mer: Roofgarden

 • Kulturkirken Jakob

  Kulturkirken kan benyttes til selskap og eventer der man ønsker det lille ekstra – og lydanlegget i Kulturkirken ansees som et av de beste i landet. Med tanke på atmosfære, stemning og ikke minst akustikk er dette et helt spesielt unikt lokale i Oslo.

  Les mer: Kulturkirken Jakob

 • Askeladdens Hus

  Et mer stemningsfullt og praktisk lokale skal man lete lenge etter! Askeladdens hus har kapasitet på opp til 86 personer i en eventyrlig atmosfære, og fantastisk utsikt over hele Nordmarka!

  Les mer: Askeladdens Hus

 • Soria Moria

  Soria Moria er et stort og flott konferansehotell på toppen av Oslo, og fremstår som et av Norges beste steder for møter, kurs, konferanser og alle typer selskapeligheter.

  Les mer: Soria Moria

 • Villa Grande

  Villa Grande Selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer!

  Les mer: Villa Grande

 • Sporten

  Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende utsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette en lokasjon som aldri blir glemt.

  Les mer: Sporten